18 / 05 / 2024

İstanbul Geneli Köprülerde Güçlendirme ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi

İstanbul Geneli Köprülerde Güçlendirme ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi

İstanbul Geneli Köprülerde Güçlendirme ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi 2 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek

İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı: Tahliye planı yapıldı

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul depremi ile ilgili yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları tek tek açıkladı. Peki İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? İşte ayrıntılar...

Köprü geçişlerinde yeni dönem!

İstanbul'da 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlarla beraber köprülerde, her iki yönde de geçiş ücreti alınacak. 

Otoyol ve köprüler belirli gün ve saatlerde daha ucuz olacak!

Otoyol ve köprülerde 'dinamik fiyatlandırma' modeli 2021 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer aldı. Özel yazılımların devreye alınması ile geçilecek sistemde, vatandaşlar belli gün ve saatlerde otoyolları ve köprüleri daha ucuza kullanabilecek.

Global, Centricus Grubu'ndan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne teklif!

Global Yatırım Holding A.Ş., Londra merkezli Centricus Asset Management ve Çinli bir yatırımcının yer aldığı ortak girişim grubu İstanbul 3. köprü hisse alımı için due dilligence sürecini sürdürürken Haziran sonuna kadar Astaldi’ye bağlayıcı teklif sunacak...

3. Köprü projesinin ÇED raporuna ilişkin 8 sorun mecliste!

İstanbul 3. Köprü projesinin Çevresel ve Sosyal Etki Değerlendirme Raporu'ndaki analizler açısından değerlendirilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Şanlıurfa'daki çelik köprülerde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımına devam edilen çelik köprülerin inşaatını inceledi. Başkan Çiftçi, köprülerdeki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Maltepe'deki 3 köprü yenileniyor!

İBB İstanbul’un en işlek yerlerinde yer alan köprülerde bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Maltepe Altıntepe Köprüsü, Maltepe Küçükyalı Kadir Has Durağı Köprüsü, Maltepe Bostancı Köprüleri yeniden elden geçirilerek tüm İstanbulluların hizmetine sunuldu.

DPÜ öğrencileri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ’ nin ( DPÜ ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, İstanbul 3. Köprü ve Otoyol Projesi Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu.

3. köprü bağlantı yollarının imar planı iptal edildi!

İSTANBUL 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi.

3. Köprü’nün bağlantı yollarına iptal!

İstanbul 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi. İşte ayrıntılar...

3. köprü bağlantı yolları neden durduruldu?

İSTANBUL 3. Köprüsü’nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumelifeneri’ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı iptal edildi.

İMSİAD'tan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne teknik gezi!

İstanbul 3. Köprü inşaatının ardından İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’ne de teknik gezi düzenleyen İMSİAD yönetimi, tekne ile Güney Kulesi, Kuzey Kulesi, Güney Ankraj Bloğu ve Kuzey Ankraj Bloğu’nda devam eden çalışmaları denizden inceledi.

1981 yılında tarihi Galata Köprüsü'nün kaderi belli olacakmış!

1981 yılında İstanbul Galata Köprüsü'nün yerine yenisinin yapımı çalışmalarına başlanmış. Japonlar tarafından hazırlanan 3 tip ön etüt projesinden birine karar verilirse tarihi köprü sökülecek ya da sadece yayalar için açık tutulacakmış.

İstanbul Geneli Köprülerde Güçlendirme ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi Haberi

İstanbul Geneli Köprülerde Güçlendirme ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi


İstanbul Geneli Köprülerde Güçlendirme ve Onarım İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale 2 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için