18 / 05 / 2024

istanbul gişeler

istanbul gişeler

CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Karayolları Trafik Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi.

AFAD 15 ilçeyi 'en riskli' diyerek açıkladı! Büyük İstanbul depreminde en riskli ilçeler hangileri?

Gemlik'teki 5.1'lik depremin ardından 'Büyük İstanbul depreminin öncüsü mü?' konusu tartışılırken, İstanbul'un riskli bölgeleri de araştırılmaya başlandı. Peki büyük İstanbul depreminde en riskli ilçeler hangileri?

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Deprem uzmanından çarpıcı son dakika uyarısı! İstanbul'da bu 5 ilçe boşaltılmalı! İşte o ilçeler...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı son dakika açıklamalarında bulundu. Moriwaki, İstanbul'da boşaltılması gereken ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte o ilçeler...

AFAD peş peşe sıraladı: İstanbul depremini en çok o ilçeler hissedecek! Adalar, Bakırköy, Üsküdar, Esenyurt...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı raporu İstanbul'da olası bir depremde hangi ilçelerin daha çok zarar göreceğini peş peşe sıraladı. İşte İstanbul depreminde en çok hasar alacak o ilçeler...

Elektrik kesintisi sorgulama! İstanbul'da elektrikler kesilecek mi? 20 Mayıs 2023 Cumartesi elektrik kesilecek ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 20 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Elektrikler gidecek! Yarın İstanbul'da elektrikler kesilecek mi? 19 Mayıs 2023 Cuma elektrik kesilecek ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 19 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Elektrikler gidecek! İstanbul da elektrik kesintisi olan ilçeler! 13 Mayıs 2023 Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 13 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

İstanbul’da elektrikler gidecek! İşte 27 Mart 2023 İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

AYEDAŞ ve BEDAŞ, günlük olarak İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeleri açıklamaktadır. İşte 27 Mart 2023 İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması geldi. Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

İstanbul'da kiraların en çok yükseldiği ilçeler belli oldu!

Endeksa, Şubat ayında meydana gelen deprem felaketi sonrası İstanbul'daki kiralık konut piyasasını inceledi. Peki Şubat ayında kira değeri en fazla artan ilçeler hangileri oldu?

7.6'lık İstanbul depreminde neler olacak? Hangi ilçe kaç şiddetinde sarsılacak? İşte 10 şiddetinin hissedileceği ilçeler

Türkiye'nin 11 ilinde yaşanan büyük yıkımın ardından, deprem riski yeniden gündem oldu. Peki 7.6'lık İstanbul depreminde neler olacak? Hangi ilçe kaç şiddetinde sarsılacak? İşte 10 şiddetinin hissedileceği ilçeler

İstanbul’da depremi en çok bu ilçeler hissedecek!

Türkiye’yi yasa boğan depremlerden etkilenen bölgelerde arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken, bütün Türkiye deprem travmasını tekrar yaşıyor. Uzmanlar uzun yıllardır olası İstanbul depremine ve sonuçlarına karşı da uyarı üstüne uyarı yapıyor. Peki İstanbul’da en riskli ilçeler hangileri, olas

istanbul gişeler Haberi

istanbul gişeler

CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem, Anadolu Otoyolu üzerinde bulunan Anadolu (Çamlıca), Samandıra, Sultanbeyli, Kurtköy, Orhanlı ve Şekerpınar gişeleri ile Avrupa Otoyolu üzerinde bulunan Mahmutbey, Ispartakule, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Çatalca, Kumburgaz ve Selimpaşa gişelerinin kaldırılması için kanun teklifi verdi.


CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Karayolları Trafik Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi.


İstanbul’daki karayollarının otoban geçiş gişelerinin kentsel yaşam kalitesini olumsuz yönde etkilediği belirtilen gerekçede, "Örneğin, Avcılar-Esenyurt (2 km), Anadolu Gişeleri- Samandıra (3,2 km) gibi kısa mesafelerde alınan ücretler, bu yolun sürücüler tarafından tercih edilmemesine, diğer noktalarda olduğu gibi sürücüleri ücretli olmayan karayoluna yönlendirmekte, bu da trafik sıkışmalarına ve aksamalarına neden olmaktadır" denildi.


8 Aralık 2006 tarihinde, dönemin İçişleri Bakanı Abdülkadir...