12 / 05 / 2024

İstanbul Global adres

İstanbul Global adres

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret  Limited Şirketi  Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Abdalraheem Alkhlef Aldrweesh tarafından kuruldu.

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Özdemir tarafından kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Global şirketlerde deprem alarmı! Operasyonlarını İstanbul dışına taşıyorlar! Global şirketlerin gözdesi hangi şehir?

Kahramanmaraş depremleri sadece vatandaşları değil, global şirketlerin yöneticilerini de endişelendiriyor. İstanbul üzerinden Ortadoğu, Asya ve Türki Cumhuriyetler gibi çok geniş bir coğrafyayı yöneten şirketler, deprem riski nedeniyle operasyonlarını farklı şehirlere taşımayı planlıyor.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Walıd Dakhel tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret  Limited Şirketi  Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Abdalraheem Alkhlef Aldrweesh tarafından kuruldu.

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Çelik tarafından açıldı.

İstanbul Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Shah Karwan tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'u tartışırken global stratejik vizyon gerekiyor!

Türkiye’de üzerine daima tartışılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projeler yepyeni bir Türkiye paradigmasının ve yeni bir global stratejik vizyonun ürünleri...

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global İstanbul Home Konaklama ve Turizm Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 TL sermaye bedeli ile Ramazan Oklu tarafından kuruldu. 

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Global, Centricus Grubu'ndan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne teklif!

Global Yatırım Holding A.Ş., Londra merkezli Centricus Asset Management ve Çinli bir yatırımcının yer aldığı ortak girişim grubu İstanbul 3. köprü hisse alımı için due dilligence sürecini sürdürürken Haziran sonuna kadar Astaldi’ye bağlayıcı teklif sunacak...

Global Finansal Merkezler Endeksi açıklandı!

Z/Yen’in Global Finansal Merkezler Endeksi’ne göre, İstanbul, finans merkezleri arasında 12 sıra gerileyerek 78. sırada kendine yer buldu

İstanbul Global adres Haberi

İstanbul Global adres

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret  Limited Şirketi  Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Abdalraheem Alkhlef Aldrweesh tarafından kuruldu.

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Seyahat acenteliği belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak, geziler ve turlar düzenlemek. b-3359 sayılı Sağlık...