06 / 05 / 2024

istanbul golf tesisi kirası

istanbul golf tesisi kirası

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Ankara'daki 103 adet iş yeri ile İstanbul Silivri'deki golf tesisi kiraya veriliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 103 adet iş yerini, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü de golf tesisini kiraya veriyor. İşte ihale ilanları...

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Ankara Gölbaşı'na golf tesisi geliyor!

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlandı!

Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı...

İstanbul Golf Kulübü’nün yerine askeri lojman inşa ediliyor!

Türkiye’nin ilk spor kulübü olan İstanbul Golf Kulübü’nün bulunduğu araziye askeri lojman yapılıyor. Proje 350 dönümlük alanda hayata geçirilecek.

Somali'deki Türk askeri eğitim tesisi Ocak'ta açılacak!

Somali'de inşası süren Türk askeri eğitim tesisi ocak ayında hizmete girecek. Istanbul-Mogadishu General Construction Yöneticisi Ebubekir Şahin, projenin detaylarını anlattı.

İstanbul'da 3 yeni kesim tesisi açıldı!

İstanbul'da kurban kesmek isteyen vatandaşların sağlıklı ve hijyenik şartlarda kurbanlarını kestirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Pendik, Avcılar ve Sancaktepe’de 3 yeni Kurban Satış ve Kesim Tesisi hizmete açıldı.

istanbul golf tesisi kirası Haberi

istanbul golf tesisi kirası

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul İli, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi 1739 parselde kayıtlı bin 642 metrekare devlet ormanı üzerinde bulunan, golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale kanunun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

İhale, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, 1 Nolu İdare Binası, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No: 267/1 Sarıyer/İstanbul adresinde 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yapı ve Tesislerin Kiraya Verilmesi İlanı

İSTANBUL ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi 1739 parselde kayıtlı 1.642.243 m2 devlet ormanı üzerinde bulunan, golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıl süreyle kiraya verilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale kanunun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale...