29 / 04 / 2024

İstanbul han ve konaklar

İstanbul han ve konaklar

Butik otelcilerin Başkanı Ufuk Arslan; İstanbul'da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiğini, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiğini söyledi.

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Han Ve Han Danışmanlık Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Han Ve Han Danışmanlık Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ruşen Batuhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Manar İstanbul Turizm ve Emlak Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli Issam Eref H. Alkayyalı tarafından kuruldu. 

Göögle İstanbul Turizm ve Seyahat Acenteliği İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göögle İstanbul Turizm ve Seyahat Acenteliği İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed T. Mohammad Dawada tarafından kuruldu...

TOKİ İstanbul ve Ankara kura çekilişleri ne zaman yapılacak?

TOKİ 50 bin konut projesi kapsamında kura çekiliş tarihleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başvuru yapan birçok vatandaş kura tarihlerini araştırıyor. İşte TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir kura çekiliş tarihleri....

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Han Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Kaçmazer tarafından kuruldu.

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Husamettin Alkan tarafından kuruldu. 

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nael Zakaria Bakri  tarafından kuruldu. 

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi  kuruldu!

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık Uman ve Serkan Akkaya ortaklığında kuruldu. 

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Özel, Zafer Koçhan ve Bayram Ergün ortaklığında kuruldu. 

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

Jewhara İstanbul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jewhara İstanbul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa A. Abdulamer Al-Jıbawı tarafından kuruldu.

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi 17 Aralık'ta!

Ceylan İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye’nin global ve yerel markalarını aynı çatı altında buluşturacak organizasyon  200 marka temsilcisini ağırlayacak.

İstanbul han ve konaklar Haberi

İstanbul han ve konaklar

İstanbul'un son 2 yılda otel yatırımları açısından şantiyeye döndüğünü söyleyen Özel Belgeli ve Nitelikli Butik Otelciler Birliği Derneği (ÖZBİ) Başkanı Ufuk Arslan, şehirde yatak kapasitesinin 300 bini geçtiğini, yıllık 12 milyon turistle bu kapasitelerin dolmasının mümkün olmadığını söyledi. Ufuk Arslan, "Turizm Bakanlığı'ndan belge almış 150 bin yatak bulunuyor. 50 bin yatak da izin almak için sırada bekliyor. Buna ilçe belediyelerinden ruhsat olarak otel hizmeti veren en az 100 bin yatağı eklemeniz mümkün. 

Bu da İstanbul'da yaklaşık 300 bin yatak sayısına tekabül ediyor. Bu rakamlara günlük kiralık ev sistemindeki yatak sayısı dahil bile değil. İstanbul'a gelen turist kısa süreli kalıyor. 300 bin yatak yılda 109 milyon turist demek. Her turistin iki gece kaldığını varsaysak bile bu rakam 54 milyon turist eder....