29 / 04 / 2024

istanbul hasarlı okullar

istanbul hasarlı okullar

Silivri'de 26 Eylül 2019'da meydana gelen depremde ağır hasar alan 9 okul yıkılacak, az hasarlı okul binalarında güçlendirilme yapılacak...

İstanbul Valiliği'nden hasar gören okullara ilişkin açıklama!

İstanbul Valiliği tarafından, ön hasar tespit çalışmalarında az ve ağır hasarlı olduğu tespit edilen 29 okulda eğitim gören öğrencilerin geçici olarak eğitimlerine devam edecekleri okulları açıklandı..

Ağır hasarlı bina tedirginliği eğitime engel oldu: Çocuklarımı okula göndermeyeceğim!

Adana’da bazı okul çevrelerinde hala yıkılmayan ağır hasarlı binalar, öğrenciler ve velileri tedirgin ediyor. Veli Barlan, okullar açılana kadar hasarlı binaların yıkılması gerektiğini savunarak çocuklarını yıkım yapılana kadar okula göndermeyeceğini söyledi.

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi? İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi! Hemen bakın!

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi... Hemen bakın...

2023 okullar 13 Şubata kadar tatil mi? 7 Şubat İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?

Okullar yarın tatil mi? 2023 okullar 13 Şubat’a kadar tatil mi soruları merakla soruluyor. İşte bu konuya dair detaylar!

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

İstanbul’da okullar tatil mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Okullar ne zaman açılacak?

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle valilik okullarla ilgili flaş bir karara imza attı. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle merak edilen, ‘’İstanbul’da okullar tatil mi?’’ sorusuyla ilgili net kararı verdi.

Elazığ’da ağır hasarlı okullar yıkılıyor!

Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra hasar gören 10 okulun yıkılacağını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamıştı. Ekipler bu okulların yıkımlarına başladı.

İstanbul’daki ağır hasarlı okullar yıkılacak! 

Silivri'de 26 Eylül 2019'da meydana gelen depremde ağır hasar alan 9 okul yıkılacak, az hasarlı okul binalarında güçlendirilme yapılacak...

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

İstanbul'da taşınmasına karar verilerin okullar tahliye ediliyor!

Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5,8 şiddetindeki deprem sonrasında İstanbul'daki bazı okullarda hasar meydana geldi. İstanbul'da taşınmasına karar verilerin okullar tahliye ediliyor...

Depremde ağır hasar alan okullar 1999 depreminden önce yapılmış!

İstanbul’da meydana gelen depremden sonra yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 29 olmak üzere, 20’si hafif 9’u ağır hasarlı okulların olduğu tespit edildi. Ağır hasarlı okulların 1999 depreminden önce, az hasarlı olanların ise 1999 sonrası dönemde yapıldığı bilgisine ulaşıldı….

Üsküdar’da 172 yıllık bina sağlam, yeni bina hasarlı!

Deprem nedeniyle İstanbul’daki okullar mercek altına alınınca sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı. Üsküdar’da 172 ve 88 yıllık iki okul binası sağlam, 40 yıllık bina hasarlı bulundu.

İstanbul Valiliği'nden hasar gören okullara ilişkin açıklama!

İstanbul Valiliği tarafından, ön hasar tespit çalışmalarında az ve ağır hasarlı olduğu tespit edilen 29 okulda eğitim gören öğrencilerin geçici olarak eğitimlerine devam edecekleri okulları açıklandı..

Fuat Oktay: İstanbul'da hasarlı bina sayısı 473!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "AFAD ihbar hattına gelen hasarlı bina sayısı 473'tür. Bunların çoğunluğu, basit ölçekte duvarında çatlaklar oluşan binalar" diye konuştu. 

istanbul hasarlı okullar Haberi

istanbul hasarlı okullar

Silivri'de 26 Eylül 2019'da yaşanan 5.8'lik depremde birçok bina hasar almıştı. Evlerin yanı sıra çok sayıda okul binasında da hasar oluştu. 200 kişilik ekip, hasar ihbarı bulunan okulları tek tek inceledi.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, ağır hasarlı 9 okul binasının yıkılarak yerine yenisinin yapılacağı ortaya çıkarken, az hasarlı binalarda ise güçlendirme yapılacağı öğrenildi.

Yapılan incelemede ağır hasar tespiti yapılan, yıkılacak okulların listesi şöyle;

1-Bahçelievler Rehberlik ve Araştırma Merkezi
2-Bahçelievler Yenibosna Ortaokulu
3-Büyükçekmece Mimarsinan İlkokulu ve Ortaokulu
4-Çatalca Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL)
5-Gaziosmanpaşa Vefa Poyraz Anadolu Lisesi
6-Gaziosmanpaşa Küçükköy İmam Hatip Lisesi (İHL) (A Blok)
7-Gaziosmanpaşa 100. Yıl İlk/Ortaokulu
8-Pendik Seyit Burhan Toprak İlkokulu
9-Sancaktepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi

20 OKULDA EĞİTİM DEVAM ETMİYOR

İstanbul’da ağır hasar gören...