30 / 04 / 2024

istanbul havalimanı ihalesi

istanbul havalimanı ihalesi

İstanbul’da havalimanı ihalesine imza atılmasının ardından en yoğun arsa ve arazi hareketlerinin yaşandığı bölgelerden biri de Arnavutköy…

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Antalya Havalimanı ihalesi için İGA'dan baskı iddiası!

İstanbul'un ardından, Antalya Havalimanı ihalesi için İGA'nın şartnameyi değiştirilmesi için baskı yaptığı iddia edildi.

Çukurova Havalimanı ihalesi 4 Şubat'ta!

Yaklaşık 9 yıl boyunca yapımı adeta yılan hikayesine dönen Çukurova Havalimanı için şimdi de kapalı teklifle üst yapı ihalesi düzenleniyor. İhale 4 Şubat 2020'de gerçekleştirilecek.

THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınması 45 saatte bitecek!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 5 Nisan saat 03.00'te başlayarak 7 Nisan saat 00:00'da sona erecek şekilde planlandı. THY, 5-6 Nisan'da 707 tır seferi ile 45 saatte yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınmış olacak.

İstanbul Havalimanı Japon ve Suudi havayolu şirketlerinin radarında!

7 Nisan'da tam kapasiteye geçmeyi planlayan İstanbul Havalimanı, yeni havayollarının da radarına girdi. Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçma hazırlıklarında önemli bir aşamaya geldi. 

İstanbul Havalimanı 7 Nisan'da tam kapasiteye geçiyor!

Tüm fazları tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı, tam kapasiteye geçeceği 7 Nisan tarihine hazırlanıyor.

İstanbul Havalimanı’nda müze açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, İstanbul Havalimanı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işleteceği bir müze olacağını ifade etti. 

İstanbul Havalimanı dünyanın yeni transfer merkezi olacak!

İstanbul Havalimanı'nın 7 Nisan tarihinden itibaren bütün tarifeli seferlere kapısını açmasıyla dünya havacılık tarihinde yeni bir dönem başlayacak.

THY, İstanbul Havalimanı'na 45 saatte taşınacak!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'na taşınıyor. ‘Büyük Göç’ 5 Nisan 2019 gecesi saat 3’te başlıyor.

THY, İstanbul Havalimanı'na 5 Nisan'da taşınıyor!

Bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'na taşınması 5 Nisan Cuma gecesi saat 03.00'te başlayacak..

İstanbul Havalimanı, perakende sektörünü canlandıracak!

KPMG'nin hazırladığı Perakende Sektörel Bakış 2019 raporu yayımlandı. Rapora göre, İstanbul Havalimanı'nın yaratacağı potansiyel, perakende sektörünü canlandıracak...

İstanbul Havalimanı’na taşınmada uçuşlar nasıl olacak?

İstanbul Havalimanı’na taşınmada THY'nin uçuşlarını nasıl yapacağı belli oldu. 5 Nisan saat 03:00’da başlayacak taşınma süreci 45 saat sürecek.

İstanbul Havalimanı'na taşınma 5 Nisan'da başlayacak!

İstanbul Havalimanı'nda transfer programındaki değişiklik resmen açıklandı. Havalimanına taşınma süreci 5 Nisan 2019'da başlayacak.

istanbul havalimanı ihalesi Haberi

istanbul havalimanı ihalesi


Kurumsal yatırımcıların da büyük ilgi gösterdiği Arnavutköy’de arsa rayiç bedelleri, talebin daha rutin olduğu bölgelerde metrekare başına 90 TL-125 TL aralığında değişirken, Çilingir, Hacımaşlı, Yassıören, Haraççı ve Dursunköy’de ise fiyatlar 150 TL’den başlayıp 250 TL’ye kadar çıkabiliyor.


Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, havaalanının Arnavutköy’e taşınacak olmasının yanı sıra, 3. köprü güzergahının bu noktadan bağlanması ile zemin etüdü açısından da İstanbul’un en yoğun arsa-arazi hareketlerinin yaşandığı bölge olduğunu söyledi. Hakan Erilkun, 3. köprü güzergahının bu bölgeye bağlanacak olmasının ardından hızlanan hareketlerin, Atatürk Havaalanı’nın bu bölgeye taşınacağının açıklamasından sonra tepe noktasına ulaştığını belirterek şunları söyledi: “ Özellikle arsa-arazi anlamında satışa çıkarılan her arsa-arazi, büyüklüğü ne olursa olsun çoğu zaman aynı gün içinde alıcı buluyor. Çevresel Etki Değerlendirme Raporu’na göre havaalanının inşa...