16 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı ikinci etap ne zaman açılacak

İstanbul Havalimanı ikinci etap ne zaman açılacak

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nın kalan kısımlarının açılış tarihi ile ilgili konuştu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinde şok gelişme! Resmen tarih verildi! 2023'te tamamlanacak! 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin 2023'te tamamlanacağı Cumhurbaşkanlığı Programı'nda ilk defa yer aldı. Pist, rakip konumdaki, İstanbul Havalimanı'nı (İGA) işleten müteahhitler tarafından inşa ediliyor ancak 14 senedir bitirilemedi. İşte son dakika gelişmesi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatında son durum!

7 yıldır bitirilemeyen Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pist inşaatının altındaki tünellerde ikinci çatlak yaşandığı iddia edildi. 

İstanbul Havalimanı'nın ilk etabının ikinci fazı Haziran'da açılacak!

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nın kalan kısımlarının açılış tarihi ile ilgili konuştu.

İstanbul Havalimanı için Meclis araştırması istendi!

dünyada en fazla rötarın yaşandığı ikinci havalimanı olan İstanbul Havalimanı için Meclis araştırması açılması istendi.

İstanbul Havalimanı metrosu 2020'de açılacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu, metronun İstanbul Havalimanı’na 2020’nin ikinci yarısında sonbaharda geleceğini, 3. pistin ise 2020’nin yazına yetişeceğini belirtti...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pist hazırlıkları tam gaz devam!

İstanbul Havalimanı’nda 3. pist çalışmaları hızla devam ediyor. 2020 yılının ikinci yarısında hizmete alınması planlanan 3. bağımsız pist ile İstanbul Havalimanı, bu sayıda pist ile bağımsız paralel operasyon yapabilen Türkiye’de ilk, Avrupa’da ise Amsterdam’dan sonra ikinci havalimanı olacak...

Atatürk Havalimanı'nın taşınması belgesellere konu olacak!

Dünya havacılık sektörü, 5-7 Nisan'da gerçekleşecek dev transferi bekliyor. Atatürk Havalimanı'ndaki tüm birimler 45 saatte 800’ü TIR, 14 bin araçla İstanbul Havalimanı’na taşınacak. ‘Büyük göç’ belgesellere konu olacak...

İstanbul Havalimanı’na taşınma 7 Nisan'da bitecek!

Atatürk havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılacak taşınma işlemine ait detaylar belli oldu. 5 Nisan 03.00'te başlayan taşınma 7 Nisan 00.00'da sona erecek.

İstanbul Havalimanı 225 bin kişiye yeni iş kapısı olacak!

İstanbul Ekonomi ve EDAM araştırma merkezinin hazırladığı “İstanbul Havalimanı Ekonomik Etki Analizi” raporuna göre, 2025 yılında İstanbul Havalimanı’nı doğrudan ve dolaylı olarak 225 bin kişilik istihdam yaratacak..

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı nereden geçecek?

İmar planları onaylanan ve çalışmaların devam ettiği Gayrettepe-Kemerburgaz-İstanbul Havalimanı Metro Hattı tamamlandığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı nereden geçecek?

İstanbul Havalimanı'ndaki markalar her keseye uygun!

29 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılan dünyanın en büyük alanına sahip İstanbul Havalimanı'nın yeme-içme bölümünde de hazırlıklar devam ediyor.

Bilal Ekşi, 3. havalimanına taşınma öncesi son çalışmaları denetledi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. THY, taşınma için artık gün sayıyor...

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

İstanbul Havalimanı ikinci etap ne zaman açılacak Haberi

İstanbul Havalimanı ikinci etap ne zaman açılacak

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Havalimanı'nın kalan kısımlarının açılış tarihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "İstanbul Havalimanının ilk etabının ikinci fazını, haziran ayında hizmete açmayı planlıyoruz"...