04 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı müze

İstanbul Havalimanı müze

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, İstanbul Havalimanı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işleteceği bir müze olacağını ifade etti. 

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Mehmet Akif Ersoy'un'un evi müze oldu!

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Mısır Apartmanı'ndaki 13 numaralı dairesi müze olarak yeniden hayat buldu.

İstanbul Havalimanı Müzesi açıldı!

İstanbul Havalimanı Müzesi 'Türkiye'nin Hazineleri-Tahtın Yüzleri' sergisiyle hizmete açıldı...

Müze otel konsepti Türkiye'de yayılmaya başladı!

Fark yaratmak, olmayanı sunmak ve deneyim yaşatmak gerçeğiyle yola çıkılan Müze otel anlayışı, İstanbul, Kapadokya, Sinop, Urla, Datça gibi Türkiye'nin birçok kentinde uygulanıyor...

İstanbul'da 14 yeni müze kurulacak!

Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçimleri için birçok vaatte bulundu. Adayların vaatleri arasında 14 yeni müze kurulması, yeşil alanların arttırılması gibi başlıklar yer aldı.

İstanbul Havalimanı’nda müze açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, İstanbul Havalimanı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işleteceği bir müze olacağını ifade etti. 

Mehmet Akif Ersoy'un evi müze oluyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da istiklal şairi Ersoy'un ömrünün son günlerini geçirdiği daireyi, Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ne dönüştüreceklerini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul ‘müze şehir’ olsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu toplantısında  yaptığı açıklamada İstanbul’u bir “müze şehir” haline getirmek istediğini belirtti ve müze türleriyle ilgili çalışma yapılmasını istedi.

Çengelköy Kuleli Askeri Lisesi ulusal müze olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş,İstanbul Çengelköy’deki Kuleli Askeri Lisesi’nin ulusal müze olacağını açıkladı. Kurtulmuş, "Kuleli Askeri Lisesi bir ulusal müze olarak Türkiye’nin medarı iftiharı olacaktır” dedi.

Kütahya İnköy Mahallesi'nde mera alanına müze mi yapılacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kütahya İnköy Mahallesi'nde mera alanına yapılmak istenen müze inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, Kütahya İnköy Mahallesi'nde mera alanına neden müze yapılmak istendiğini sordu..

İstanbul Üniversitesi'nin Rektörlük Binası müze olacak!

İstanbul Üniversitesi'nin Rektörlük Binası müze olarak düzenlenecek. Restorasyon işlemleri tamamlanan Rektörlük Binası'nın 8 Aralık 2018'e kadar tamamlanması planlanıyor.

Gürpınar'ın müze evi yenilenecek!

Ünlü yazar Gürpınar'ın Heybeliada’daki müze evinin restorasyonu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi bugün ihale açacak.

Necip Fazıl Müze Evi kuruluyor!

Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Araştırma Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Necip Fazıl Müze Evi'nin kurulması için ilk adımı attı.

İstanbul Havalimanı müze Haberi

İstanbul Havalimanı müze

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Hisart Müzesi ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, İstanbul Havalimanı'nda açılacak olan müzeyle ilgili bilgi verdi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Ersoy, "Üzerinde çalışıyoruz. Bütün Anadolu'yu anlatan bir müze olsun istiyoruz. Hem İGA'nın ekipleri hem bizim ekiplerimiz birkaç toplantı daha yapacaklar. Çok kısa sürede hayata geçireceğiz. Orada Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işleteceği bir müze olacak." diye açıklama yaptı. 

İstanbul Havalimanı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işleteceği bir müze olacağını dile getiren Bakan Ersoy, "Çok kısa sürede hayata geçireceğiz. Orada Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işleteceği bir müze olacak" dedi. 


İstanbul Havalimanı dünyanın yeni transfer merkezi...