02 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı otel projeleri

İstanbul Havalimanı otel projeleri

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

İstanbul Havalimanı'na kapsül otel geliyor!

İGA CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı hakkında; "Bir ‘kapsül otel’ yapacağız. 4-5 metrekarelik 40 odası olacak. Yolcumuz isterse orada birkaç saat uyuyup, duşunu alıp çıkacak" dedi...

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

İstanbul Havalimanı 225 bin kişiye yeni iş kapısı olacak!

İstanbul Ekonomi ve EDAM araştırma merkezinin hazırladığı “İstanbul Havalimanı Ekonomik Etki Analizi” raporuna göre, 2025 yılında İstanbul Havalimanı’nı doğrudan ve dolaylı olarak 225 bin kişilik istihdam yaratacak..

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı nereden geçecek?

İmar planları onaylanan ve çalışmaların devam ettiği Gayrettepe-Kemerburgaz-İstanbul Havalimanı Metro Hattı tamamlandığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı nereden geçecek?

İstanbul Havalimanı'ndaki markalar her keseye uygun!

29 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılan dünyanın en büyük alanına sahip İstanbul Havalimanı'nın yeme-içme bölümünde de hazırlıklar devam ediyor.

Bilal Ekşi, 3. havalimanına taşınma öncesi son çalışmaları denetledi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. THY, taşınma için artık gün sayıyor...

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

İstanbul Havalimanı'na büyük taşınmada bu yollara dikkat!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 5-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan büyük taşınma öncesi İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılması planlandı.

Jens Bischof: İstanbul Havalimanı olağanüstü bir proje!

İstanbul Havalimanı’nın modern ve verimli olacağını ifade eden Hava yolu şirketi SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, İstanbul Havalimanı’nın olağanüstü bir proje olduğunu söyledi...

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

Yotel İstanbul Airport 30 Mart'ta açılacak!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan 451 odalı otel olan Yotel İstanbul Airport, kapılarını 30 Mart'ta açacak…

İstanbul Havalimanı 3 bin taksiciye ekmek kapısı olacak!

Türk havacılık tarihinin en büyük taşınması taksileri de etkileyecek. Atatürk Havalimanı'nda görev yapan 660 taksi, 6 Nisan'da İstanbul Havalimanı'na taşınacak.

İstanbul Havalimanı otel projeleri Haberi

İstanbul Havalimanı otel projeleri

İGA Havalimanı İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, başarılı geçen bir senenin ardından hedeflerini tutturduklarını belirtti. Yeni Şafak'tan Yasin Yılmaz'ın haberine göre, en büyük hedef havalimanının sıkıntısız operasyona başlaması ve bunu götürmesi idi” diye konuşan Samsunlu, “2019’u oldukça başarılı kapatıyoruz. 2020 çok daha iyi olacak, kendimi de, kadromu da, şirketin kurucularının bakış açısını da biliyorum. 2020’de daha iyiye taşıyacağız burayı.

Gelecek sene yeni havayolları bekliyoruz. Gelecek sene yeni havayolları bekliyoruz, Havalimanı ve havayolu pazarlamanın başına Kuzey Avrupa’dan bir yönetici getirdik. Bu alanda yeni bir yapılanmaya gideceğiz” diye konuştu.

YENİ HEDEF ÇİN PAZARINI KEŞFETMEK

İstanbul Havalimanı’nda gazetecilerle buluşan Kadri Samsunlu, havalimanının bir yılını masaya yatırdı ve bu süreçte ulaşılan rakamları ve merak edilen son gelişmeleri aktardı. Çin pazarına ağırlık...