05 / 07 / 2024

istanbul iett akademi eğitim merkezi

istanbul iett akademi eğitim merkezi

İstanbul'da toplu ulaşımın kalitesini yükseltmek amacıyla sürekli bir eğitim merkezi olacak "İETT Akademi" açıldı. İETT'nin Kağıthane'deki garajında gerçekleşen açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu katıldı...

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Bilen tarafından kuruldu.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Kocaeli Akademi Hastanesi hizmete açıldı!

Kısa bir süre önce temeli atılarak yapımı tamamlanan Akademi Hastanesi hizmet vermeye başladı. Resmi açılışın Eylül sonunda yapılması planlanan hastane Başiskele lokalinden Kocaeli’de ve Türkiye’de sağlık turizmini hareketlendirecek.

Ankara İstanbul yüksek hızlı tren için Pendik'e giden İETT otobüsleri hangileri?

İstanbul-Ankara arasındaki mesafeye hız katan YHT dolayısıyla Pendik'in İETT hatlarında düzenleme yapıldı. Pendik Tren İstasyonu'na bağlantısı gerçekleştirilen 9 otobüs hattıyla yolcuların Metro, metrobüs, Marmaray ve deniz ulaşımı kolaylaştı.

Tekstil ve konfeksiyon sektörü için akademi kuruluyor!

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının desteğiyle yürütülen Bursa Tekstil ve Konfeksiyon Ar-Ge Merkezi Akademi, tekstil ve konfeksiyon sektörünün özel eğitim ve Ar-Ge üssü olacak

DYO Akademi’nin sınavlarını geçen ustalar mesleki yeterlilik belgelerini aldı!

2015 yılından itibaren boya ustaları için zorunlu hale gelecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi konusunda DYO Akademi Belgelendirme Bölümü, ilk sınavını yaptı.DYO Akademi’nin sınavlarını geçen ustalar mesleki yeterlilik belgelerini aldı.

Akademi Hastanesi'nin kapıları yarın açılıyor!

Özel Akademi Hastanesi, yarın itibariyle yeni yerinde kapılarını hastalarına açıyor. İlimizde uzun yıllardır Karabaş Mahallesinde,Özel Akademi Hastanesi yeni yerinde, yeni konseptiyle Kocaelililer'in karşısına çıkıyor.

İETT Çağlayan Topkapı hattının güzergahı değişti!

İETT, 46ÇY numaralı Çağlayan - Topkapı hattının güzergahının değiştirildiğini açıkladı. İşte İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr'de yer alan o açıklama ve 46 ÇY'nin yeni güzergahı...

GYİAD Akademi doğu illerine açılacak!

Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi.

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

istanbul iett akademi eğitim merkezi Haberi

istanbul iett akademi eğitim merkezi


İstanbul'da toplu ulaşımın kalitesini yükseltmek amacıyla sürekli bir eğitim merkezi olacak "İETT Akademi" açıldı. 


İETT'nin Kağıthane'deki garajında gerçekleşen açılış töreni, merkezin tanıtımının yer aldığı video gösterimiyle başladı.


Açılışta konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, şehir hayatının düzeninin iyi bir ulaşım ağıyla sağlanabileceğini söyledi. 


Ulaşım ne kadar verimli, kaliteli, süratliyse şehir halkının kendini o kadar mutlu hissedeceğini dile getiren Mutlu, bir kentte güvenlik, ulaşım, imar ve çevrenin önemli olduğunu ancak ulaşımın çok önem arz ettiğini aktardı. 


Mutlu, ulaşım sorununun halledilmesi durumunda diğerlerinin de halledilebileceğini kaydederek, ulaşım sorununun çözülmesi için İstanbul'da büyük çabalar harcandığını ifade etti. 


İstanbul'da kamu yatırımlarının yaklaşık yarısının ulaşım altyapısına harcandığı bilgisini veren Mutlu, bu alanda yatırım yapan kurumlara teşekkür etti. Bu sayede şehrin geleceğini daha güçlü gördüklerini anlatan Mutlu, bu altyapılar yapılırken...