03 / 07 / 2024

İstanbul ihaleleri

İstanbul ihaleleri

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Karayollarından İstanbul ve İzmir'de satılık 4 gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı! 5 projede tam 915 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 915 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projeleri ihaleleri Haziran ve Temmuz aylarında yapılacak. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da KDV'den muaf arsalar! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca ve Fatih'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

DSİ'den İstanbul ve Antalya'da satılık arsa! Büyükşehirlerde arsa arayanlar dikkat!

Devlet Su İşleri İstanbul ve Antalya'da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 11 Haziran ve 13 Haziran'da yapılacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya bin yeni konut müjdesi! Tarihler resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da toplamda bin yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak. İşte TOKİ Ankara ve İstanbul projeleri ile ilgili detaylar...

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

İstanbul ve Ankara'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 adet arsa satılıyor! 

İBB ve Mabel Mamak Turizm İnşaat A.Ş., İstanbul ve Ankara illerinde yer alan toplam 5 adet arsayı 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul ve bir ilde daha 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor!

İstanbul ve Gümüşhane'de yer alan 9 adet arsa 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ihale ilanları...

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul ihaleleri Haberi

İstanbul ihaleleri

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor. İhale 30 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

GAYRİMENKUL KARŞILIĞI TRAMPA İHALESİ YAPILACAKTIR
İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden:
Aşağıda yeri ve niteliği belirtilen vakıf taşınmazın ihale şartnamesinde belirtilen şartlar gereği 5737 sayılı Vakıflar Kanunun 12.maddesi, 4 no.lu Cumhurbaşkanlığı ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili maddeleri uyarınca gayrimenkul karşılığı trampa ihalesine çıkarılmıştır.
İLİ : İstanbul
İLÇESİ : Üsküdar
MAHALLESİ : Kısıklı
ADA NO : 785
PARSEL NO : 82
YÜZÖLÇÜMÜ : 1645,00 m2
HİSSESİ : TAM
İHALE USULÜ : Vakıflar Meclisinin 07.09.2020 tarih ve 282/273 sayılı kararında belirtilen hususlar çerçevesinde, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun ilgili maddeleri gereği “KAPALI TEKLİF” usulü.
MUHAMMEN BEDELİ : 18.950.000,00 TL
 (On sekiz milyon dokuz yüz elli bin...