06 / 05 / 2024

İstanbul ile İzmir arasındaki arsalar

İstanbul ile İzmir arasındaki arsalar

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi güzergahındaki kiralık emlak fiyatları geçen yıla göre yüzde 65 arttı. Bu yılın ilk iki ayında geçen yılın aynı dönemine göre satılık emlakta en yüksek ilan artışı Orhangazi'de yaşandı.

İstanbul'daki konut fiyatları Miami ve Liverpool ile yarışıyor! Konut metrekare fiyatı yüzde 226 arttı!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerin taşı toprağı altın hale geldi. Bu şehirlerdeki konutların fiyatları dünya metropolleri ile yarışır oldu. İşte ayrıntılar...

Konuttan en yüksek getiriyle 5 yılın lideri İzmir oldu!

Türkiye’de ev fiyatları son beş yılda ortalama yüzde 57 oranında yükselişe geçti. İstanbul, yüzde 50 ile ortalamanın altında kalırken, Ankara’daki yükseliş yüzde 51 oldu. 3 büyüklerde en yüksek getiriyi yüzde 88 ile İzmir sağladı...

İzmir'in cazibesi katlandı! Konut fiyatları arttı!

Hürriyet’ten Elif Ergu, Folkart’ın patronu Mesut Sancak ile İzmir’deki gayrimenkul piyasasıyla ilgili röportaj gerçekleştirdi. Sancak, İzmir-İstanbul otoyolunun İzmir’in değerini katladığını söyledi…

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul ile ilgili olumlu fikrim yok!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ilçe belediye ziyaretlerine devam ediyor. İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili bir soruya, “Benim Kanal İstanbul’la ilgili fikrim net. Olumlu bir fikrim yok. Bunu biz bütün İstanbul’la da paylaşmayı düşünüyoruz” yanıtını verdi.

İstanbul- İzmir otoyolu bugün açılıyor! 

İstanbul ile İzmir arasındaki yolculuk süresini 3,5 saate düşürecek otoyolun 192 kilometrelik son bölümü bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

İstanbul-İzmir Otoyolu yarın açılıyor! 

İstanbul ile İzmir arasında 8,5 saati bulan seyahat süresini 3,5 saate düşürecek otoyol yarın hizmete girecek. 

İzmir'den konut alan kazandı! 

İstanbul ile İzmir arasında 8.5 saati bulan seyahat süresini 3.5 saate düşürecek otoyolun etap etap hizmete girmesi, gayrimenkul yatırımcılarının her iki şehirdeki markalı konut projelerine olan ilgisini artıracak.

İzmir-İstanbul Otoyolu 8 Ağustos'ta hizmete açılacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

İmar barışına rekor başvuru İzmir'den geldi!

İmar barışı için en çok başvuru İzmir'den geldi. Bölgedeki 811 bin 452 başvuru nüfusa göre oranlandığında İzmir, İstanbul ile Ankara’yı geride bıraktı.

İstanbul-İzmir Otoyolu arazi fiyatlarını artıracak!

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul-İzmir Otoyolu geçtiği bölgelerde arazi fiyatlarını artıracak. 30 milyar TL'ye mal olacak projenin bu yıl tamamlanması bekleniyor.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda sona gelindi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul-İzmir Otoyolunu yapımının sonuna doğru yaklaşıldığını ve bu yolun yıl sonuna kadar bitirileceğini, İstanbul ile İzmir arasındaki mesafenin 3,5 saate indirileceğini söyledi..

İdealist Cadde Şile’de 286 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Şile’de hayata geçirilecek olan İdealist Cadde Şile projesinde fiyatlar 286 bin TL'den başlıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun parlattığı 96 bölge!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 140 kilometre kısaltacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, güzergahı üzerindeki 96 bölgedeki tarla ve arazi fiyatlarını yükseltti...

İstanbul ile İzmir arasındaki arsalar Haberi

İstanbul ile İzmir arasındaki arsalar

Yapılan açıklamaya göre, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 3,5 saate indirecek olan ve Bursa'ya kadar olan bölümün yıl sonunda tamamlanması beklenen İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi, bu güzergahtaki emlak piyasasını hareketlendirdi.


Sahibinden.com, 2014 ve 2015 yıllarında ocak-şubat döneminde proje güzergahında yaşanan emlak fiyatlarındaki değişimi araştırdı. Buna göre, bu yılın ilk iki ayında geçen yılın aynı dönemine göre satılık emlakta en yüksek ilan artışı Orhangazi'de yaşandı. İlan adedinde yüzde 146 artışın olduğu Orhangazi'yi yüzde 74 artışla İzmir takip etti. Aynı dönemde satılık emlaklarda metrekare başına en yüksek fiyat artışının yaşandığı bölge yüzde 19 ile Gebze oldu. Gebze'yi yüzde 14 artışla Dilovası izledi.


Kiralık emlak verilerine göre ise 2015 ocak ve şubat aylarını kapsayan dönemde geçen yılın aynı dönemine oranla en yüksek ilan artışı...