15 / 05 / 2024

istanbul ilk asfalt caddesi

istanbul ilk asfalt caddesi

1956 yılında atlı araba şoförleri tek tip elbise giyeceklermiş. Topkapı - Yeşilköy asfaltından atlı arabaların geçmesi yasağından sonra, atlı arabaların şehrin belli başlı caddelerinden, akşam saat 21'den sabah 6'ya kadar geçebilecekmiş.

Yabancıya konut satışında İstanbul ilk sırada geliyor! Toplam 120 bin 459 konut satıldı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, konut satışları içinde yabancılara yapılan konut satışının payının yüzde 1,7’ye kadar gerilediğini açıklayarak, İstanbul'un yabancılara yapılan konut satışlarında ilk sırada yer aldığını belirtti.

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

Deniz İstanbul ilk teslimleri Şubat'ta!

Deniz İstanbul projesinde ilk teslimler Şubat 2018 tarihinde yapılacak. Projede güncel daire fiyatları minimum 480 bin TL'den başlıyor...

Mersin Demokrasi Kavşağı’na ilk asfalt döküldü!

Mersin’in ikinci bat-çık projesi olan ve geçtiğimiz günlerde ilk kirişleri yerleştirilen Demokrasi Kavşağı’nda kuzey-doğu yan yol kavşağının ilk asfaltı dökülüp, bordür çalışmalarına başlandı.

Mersin Demokrasi Kavşağı asfaltlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü ve açılışı için gün sayılan Demokrasi Kavşağı’nda ilk asfalt döküldü.

Yeni havalimanında ilk asfalt döküldü!

İstanbul yeni havalimanı inşaatındaki bir numaralı pistinde asfalt dökümü başladı. İYH inşaatını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere kurulan İGA, asfalt döküm çalışmaları ile ilgili görüntüleri paylaştı.

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sacit Tanyol, Macit Tanyol ortaklığında kuruldu.

Soma Adilköy ilk asfalt yoluna kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Adilköy Mahallesi’nde asfalt çalışması yaptı. Mahalle Muhtarı Raşit Yıldıran, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Mahallemiz tarihi boyunca hiç asfalt görmemişti, Büyükşehir Belediyesi yaptı” dedi.

3. havalimanının ilk etabı için 6 milyon ton asfalt üretilecek!

2018 yılı ilk çeyreğinde birinci etabının açılması planlanan 3. Havalimanı inşaatında, başlangıç olarak 6 milyon ton asfalt üretimi ve uygulaması yapılması planlanıyor.

Şanlıurfa Suruç'ta ilk asfalt serimi başladı!

Yaz döneminde asfaltlama çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu ise Suruç için mesaideydi. İlçede yapılması planlanan prestij caddesi kapsamında altyapısı yenilenen güzergahlarda asfalt serimi başladı.

Şanlıurfa Ceylanpınar büyükşehirle değişiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde olduğu gibi Ceylanpınar'da da yapılması planlanan prestij caddesi uygulaması çerçevesinde ilk asfalt dökümü bugün gerçekleşiyor.

Çorum Sungurlu'da asfalt serme çalışması başladı!

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ilk asfalt serme çalışmasına Hacettepe Mahallesi Ahmet Yesevi Sitesi Mevkinde başladı.

istanbul ilk asfalt caddesi Haberi

istanbul ilk asfalt caddesi

Atlı arabalar caddelerden ancak geceleri geçebilecek.


Fazla tonajlı kamyonların asfalt yollardan geçmesi de men ediliyor.


  Yeni yapılan Topkapı - Yeşilköy asfaltından atlı arabaların geçmesi yasağından sonra, atlı arabaların şehrin belli başlı caddelerinden, sabahtan gün kararıncaya kadar geçmeleri yasak edilecektir. Atlı arabalar, muhakkak surette akşamları saat 21'den  sabah saat 6'ya kadar bu havalide çalışabilecektir.

  Bu kararın tam manasıyla tatbiki için, Trafik Müdürlüğü bir ekip teşkil edecek, karara aykırı hareket eden arabacılar, plakaları alınarak seferden men edileceklerdir.

  Diğer taraftan asfalt yollarda geçen nakil vasıtalarının yolları bozduğu anlaşılmıştır. Kamyonların şehir içi yollarından kaç ton yükle geçebilecekleri tespit edilecek ve bu karara aykırı hareket eden vasıtalara ilk defasında para cezası, ikincisinde ise, seferden men cezası verilecektir. 

  Bundan başka atlı araba şöförleri tek tip elbise...