18 / 05 / 2024

istanbul inn bomonti

istanbul inn bomonti

İstanbul Şişli İnn Bomonti Evleri'nde kalan son 4 daire, 430 bin, 470 bin, 890 bin ve 930 bin dolarlık fiyatlarla satışa sunulurken, teslimleri Ocak 2013'te gerçekleşecek...

Extensa İstanbul Bomonti'de 17. daire kiralandı!

Extensa Bomonti Apartman projesindeki 17 no'lu daire, dün kiraya verildi. Dairenin kira değeri ise 3 bin 145,85 TL.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Hilton İstanbul Bomonti’nin çevreye duyarlılığı tescillendi!

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi’ne layık görüldü.

Hilton İstanbul Bomonti ödül aldı!

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’nin Down sendromlu gençler için yürüttüğü uzun soluklı çalışmalar, Hilton Worldwide tarafından anlamlı bir bağışla ödüllendirildi.

İstanbul Bomonti The House fiyat!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. İstanbul Bomonti The House fiyat listesi kapsamında fiyatları 220 bin dolardan başlıyor.

Bomonti The House İstanbul satılık ev!

İlk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edilen projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılacak. Bomonti The House İstanbul satılık ev tipleri 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul İnn Levent Evleri fiyatları 250 bin dolardan başlıyor!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası taşıyan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul İnn Levent teslimleri 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde olacak.

İstanbul İnn Levent'te metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek 'İstanbul INN Levent1 2016'da teslim edilecek. ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat'ın 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği İstanbul INN Levent'in ilk bloku satışta.

İstanbul İnn Levent ev fiyatları!

İstanbul İnn Levent ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Inn Levent projesinde yer alan dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

İstanbul İnn Levent fiyatları!

Toplam 130 bağımsız birimden meydana gelen projede stüdyo dairelerin büyüklükleri 59 metrekare olarak belirlendi. Projenin yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi. İstanbul İnn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul İnn Levent lansman tarihi!

Stüdyo dairelerin büyüklükleri 59 metrekare olarak belirlendiği projede toplam 130 bağımsız birim bulunuyor. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İstanbul İnn Levent lansman tarihi 8 Mayıs 2015 olarak belirlendi.

İstanbul İnn Levent projesinin basın toplantısı 24 Nisan'da!

Ünal İnşaat&Özler İnşaat Ortaklığı tarafından Levent’te 200 milyon dolar yatırım değeriyle 5 blok halinde hayata geçirilen İstanbul inn Levent projesinin ilk bloğu satışa çıkıyor.

Bomonti İstanbul'un en önemli rezidans bölgelerinden biri oldu!

Tekel Bira Fabrikası başta olmak üzere tekstilden gıdaya çeşitli fabrikalara ev sahipliği yapan Bomonti, son 10 yıldır ciddi bir dönüşüm içinde. Bölgede ortalama metrekare fiyatı 4 bin 500 dolara ulaştı.

istanbul inn bomonti Haberi

istanbul inn bomonti

İstanbul Şişli'de 520 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlanan ve 15.5 metrelik iki bloktan oluşan Bomonti Suites, 3 bin 200 metrekare inşat alanına sahip. İnşaatına 1 Şubat 2012'de başlanan İstanbul İnn Bomonti konutlarının , 2013 yılının Ocak ayında teslim edilmesi bekleniyor.


Satış pazarlaması ACM Gayrimenkul tarafından gerçekletirilen İnn İstanbul Bomonti,Ünal İnşaat tarafından inşa edildi. Mimarisi de MSC Mimarlık imzası taşıyor. 


Engelli insanları da düşünen Bomonti Suites projesinde, engellliler için iniş ve çıkış rampaları, asansör ve koridor uygulamaları, kiril alfabesi ile kullanılabilen asansörler tasarlandı. Daire içerilerinde ise kiril alfabesi ile tasarlanmış daire kapıları ve kolları bulunuyor