05 / 05 / 2024

İstanbul inn fiyatları

İstanbul inn fiyatları

Dünyanın en büyük ve saygın küresel mimarlık etkinliği olan Dünya Mimarlık Festivali'nde (WAF) finale kalan İstanbul İNN Levent projesinde lansman öncesinde ön talep ile yüzde 30 satış gerçekleşti...

İstanbul INN'de metrekaresi 4 bin dolar!

İlk blokun teslim tarihi için 15 ay öngörülen ve 200 milyon dolar hacimli olan İstanbul INN Levent; 15 katlı tek blokta 135 konut ve ofisten ve 5 blokta toplam 650 konut ve ofisten oluşuyor. Bloklarda ilk 3 kat ofis olarak dizayn edildi...

Beşiktaş İstanbul Inn Levent daire fiyatları!

Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Beşiktaş İstanbul Inn Levent daire fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyatları!

21 kattan meydana gelen İstanbul Inn Levent Beşiktaş projesi Kanyon AVM’ ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor. Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Evleri fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent lansman fiyatları!

İstanbul Inn Levent lansman fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz fırsatı sunan projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent fiyatları!

Beşiktaş İstanbul Inn Levent fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Toplam 650 adet bağımsız birimden oluşan proje 15 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İstanbul Inn Levent Rezidans fiyatları!

1+0'larda 59 metrekareden başladığı projede toplam 130 bağımsız birimin satışa sunuluyor. Projede toplam 130 bağımsız birimin satışa sunuluyor. İstanbul Inn Levent Rezidans fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent fiyatlar!

Firma bünyesinde 24 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabilen İstanbul Inn Levent toplam 650 adet bağımsız birimden oluşuyor. Projenin 8 Mayıs Cuma günü görücüye çıkması planlanıyor. İşte İstanbul Inn Levent fiyatlar...

İstanbul İnn Levent ev fiyatları!

İstanbul İnn Levent ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Inn Levent projesinde yer alan dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

İstanbul Inn Levent fiyatları ne kadar?

Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan İstanbul Inn Levent'te 130 bağımsız birim yer alıyor. Proje 8 Mayıs Cuma günü basına tanıtılacak. Peki İstanbul Inn Levent fiyatları ne kadar?

İstanbul Inn Levent satış fiyatları!

İstanbul Inn Levent satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Lansmanı 8 Mayıs Cuma günü yapılacak olan projede teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Inn Levent İstanbul daire fiyatları!

Toplam 130 adet bağımsız birimden meydana gelen proje toplam 15 bin 250 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Inn Levent İstanbul daire fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları!

İstanbul Inn Levent lasnman fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk etabında 130 bağımsız birimin satışa sunulduğu projede 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı seçenekler yer alıyor.

İstanbul inn fiyatları Haberi

İstanbul inn fiyatları

Dünyanın en büyük ve saygın küresel mimarlık etkinliği olan Dünya Mimarlık Festivali'nde (WAF) finale kalan İstanbul İNN Levent projesinde lansman öncesinde ön talep ile yüzde 30 satış gerçekleşti. 15 ay içinde iki bloğun teslim edileceği 200 milyon dolarlık İstanbul İNN Levent projesi; 17 katlı tek blokta 135 konut & ofisten ve 5 blokta toplam 650 konut & ofisten oluşuyor. Proje modüler plan kurgusu ile çeşitli büyüklüklere ve tiplere olanak veren fonksiyonel ve akılcı çözümlerle tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek. 



Dünya Gazetesi 


0 212 679 58 58,

web: