13 / 05 / 2024

İstanbul itfaiye ahtapot Kartepe

İstanbul itfaiye ahtapot Kartepe

Kocaeli’de şiddetli yağışların neden olduğu su baskınlarına İstanbul İtfaiyesi müdahale etti. Kocaeli İtfaiyesi’nden gelen yardım talebi üzerine ‘Ahtapot’ aracı ile birlikte bölgeye giden ekipler geniş bir alanda biriken yağmur sularını tahliye etti.

Rekor sayıda itfaiye eri alınacak! KPSS puanı düşük olanlar itfaiye eri olabilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacağını duyurdu 100 itfaiye eri alımına ilişkin detaylar belli olmaya başladı. İşte merak edilenler...

Son dakika! Zabıta ve itfaiye eri personel alımı yapılacak! KPSS puanı 55 ve üstü olan herkes başvurabilecek!

Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından atanmak üzere zabıta ve itfaiye eri alımı yapılacağı açıklandı. Açıklanan ilana göre 9’uncu ve 11’inci derecelere alım yapılacak.

İstanbul Balık Hali'nde istavrit, somon, hamsi, ahtapot ne kadar? 16 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Balık Hali'nin 16 Aralık 2022 fiyat listesi açıklandı. Peki halde balık çeşitlerinin fiyatı ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları açıklandı! Lüfer 50 TL, Palamut 55 TL, Ahtapot 80 TL! İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 10 Kasım 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, balık halinde hangi balık çeşitleri satışa sunuluyor? Halde kutu hamsi, istavrit, levrek, lüfer kaç TL? İşte diğer balık çeşitleri 10 Kasım 2022 fiyat listesi..

Zabıta memuru ve itfaiye eri personel alımları yapılıyor! Merakla beklenen ilan yayınlandı! Hemen başvurun

Kadrolu olarak çalıştırılmak üzere  zabıta memuru ile itfaiye eri alımı yapılacak. Başvurular alınmaya başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? İşte başvuru şartları...

İBB'den son dakika iş ilanı! İtfaiye eri ve zabıta alacak! Siz de o tarihlerde başvurabilirsiniz! İşte o flaş ilan!

İş arayanların beklediği müjde geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 61 İtfaiye Eri ve 6 Zabıta Memuru kadrosu için personel alımı yapılacak. Peki İBB iş ilanlarına nasıl başvurulur? İBB zabıta alımı için nereye başvurulur? İBB itfaiye eri alımı başvuruları ne zaman?

Siz de hemen internetten başvurarak belediyede çalışabilirsiniz! Belediyeye kadın erkek memur alınacak! Sakın kaçırmayın

İş arayan vatandaşların beklediği müjde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 61 itfaiye eri ve 6 zabıta memuru alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar...

İstanbul'da dehşet anları! Binada yaşayanlar tahliye edildi

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı binanın yan tarafındaki inşaatın istinat duvarı çöktü. Çatlaklar oluşan binanın girişinde de çökme meydana geldi. Bina sakinleri itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Ahtapot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahtapot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kocaoğlu tarafından kuruldu.

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

İstanbul itfaiye ahtapot Kartepe Haberi

İstanbul itfaiye ahtapot Kartepe

Kocaeli ilinde yaşanan aşırı yağış nedeniyle bölgede su baskınları meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geniş bir alanda meydana gelen su baskınlarına müdahale için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yardım talebinde bulundu.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatlarıyla İstanbul İtfaiyesi ekipleri saatte 5 bin metreküp su tahliyesi yapabilen Ahtapot (Hortum) aracı ile birlikte Kartepe İlçesi’ne hareket etti. Kısa sürede olay yerine ulaşan İtfaiye ekipleri, geniş bir alanda biriken yağmur sularını tahliye çalışmalarına başladı.


İtfaiye ekipleri dakikada 8.5 ton su basabilen 15 kollu Ahtapot aracıyla Uzun Çiftlik Mevkii’ndeki su birikintisine müdahale ederek suyu farklı bölgelere tahliye etti. İstanbul İtfaiyesi ve Kocaeli İtfaiyesi’nin koordineli şekilde yaptığı müşterek çalışmalar sonucu 5 saatte 1340 ton yağmur suyu tahliye edilerek bölgenin güvenliği...