28 / 04 / 2024

İstanbul itfaiyesi Halkalı yangını

İstanbul itfaiyesi Halkalı yangını

Küçükçekmece Halkalı Gümrük saha içinde bulunan Barsan Global Lojistik Antrepo da çıkan yangın İstanbul İtfaiyesini alarma geçirdi. Yangın söndürme çalışmalarında 18 itfaiye grubundan 120 personel 45 araç katıldı.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini belirterek, bu açılıştan bir yıl sonra 32 kilometrelik İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattını hizmete almayı amaçladıklarını dile getirdi.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu 2022'de açılacak!

Ulaşımı rahatlatması beklenen projeler için müjdeler veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ''İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro hattını 2022 yılında işletmeye açmayı planlıyoruz'' dedi.

İstanbul Havalimanı'na gidecek iki metro hattının imar planları onaylandı!

İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hatlarının imar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum!

29 Ekim tarihinde hizmete açılan İstanbul Havalimanından sonra gözler metro hattı projelerine çevrildi. İşte İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum...

İstanbul Havalimanı'na giden metrolar ne zaman açılacak?

İstanbul Havalimanı ulaşımı kolaylaştırmak için inşa edilen metro hatları hakkında bilgi veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, " "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nu 2019 sonunda, İstanbul Havalimanı-Halkalı Metorsu'nu 2020'de tamamlamayı hedeflemekteyiz." dedi.

Tema İstanbul Evleri Halkalı satış fiyatları!

Tema İstanbul Evleri Halkalı satış fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. Tema İstranbul Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Tema İstanbul Konutları Halkalı fiyatları!

Tema İstanbul Konutları Halkalı fiyatları 390 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslimlerin yapıldığı Tema İstanbul Konutları'nda 1+1 daire tiplerinden 4+1 dairelere kadar seçenekler yer alıyor...

Halkalı Tema İstanbul Evleri'nde fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığında hayata geçirilen Tema İstanbul projesi Halkalı'da hayata geçiriliyor. Toplam 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede daire fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul'da 1+1 daireler 323 bin TL!

Tema İstanbul Evleri Halkalı'da yükseliyor. 1 milyon 500 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Tema İstanbul'da 1+1 daireler 323 bin TL'den başlıyor.

Küçükçekmece İstanbul Sarayları hemen teslim! Peşinatsız 40 ay taksit!

İstanbul Sarayları Halkalı, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla inşa ediliyor. Sinpaş 'ın 40. yıl kampanyası ile Küçükçekmece İstanbul Sarayları hemen teslim edilebiliyor. Proje stüdyodan 3+1'e kadar daire seçeneklerinden oluşuyor.

Marmaray’ın 2. etabında işler maliyet artışı sebebiyle durdu!

İstanbul Sirkeci-Halkalı, Gebze-Haydarpaşa banliyö hatlarının iyileştirilmesini ve Marmaray’a bağlanmasını öngören projede çalışmalar, maliyet artışı gerekçesiyle durma noktasına geldi. Daha önce aynı sebeple ihaleyi İspanyol OHL firması almıştı.

İstanbul itfaiyesi Halkalı yangını Haberi

İstanbul itfaiyesi Halkalı yangını

Gümrük sahası içinde bulunan zemini 4 bin metrekare 3 ve 5 kattan oluşan depoda çıkan yangın saat 23.59'da ihbar edildi.Olay yerine ilk yaklaşan Sefaköy müfreze alevleri görerek diğer gruplardan yardım istedi. Sefaköy Müfreze saat 00.06 da ulaşarak yangın söndürme çalışmaları başladı. Alınan ilk bilgilerle alarma geçen İstanbul İtfaiyesi, Sefaköy Kocasinan, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Şişli, Turgutreis, Seyrantepe, Başakşehir,Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy, Fatih,İstinye, Bakırköy, Kıraç, Çanta, Arnavutköy, G.O.Paşa grupları yangın bölgesine sevk edildi. 


Tekstil ve Kozmetik ürünlerinin depolandığı alanda başlayan yangında  meydana gelen patlamalarla kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı. Depoya mal boşaltmak için yanaşan 6 tır itfaiye ekipleri ve çekicilerle yangın bölgesinden uzaklaştırıldı.  Yangına  Kocayusuf, Köpük kuleleri, Afet müdahale araçları ile müdahale edildi. Su ihtiyacını karşılamak için Ahtapot aracı ile Küçükçekmece gölünden su...