05 / 05 / 2024

İstanbul-İzmir Otoyolu inşaat

İstanbul-İzmir Otoyolu inşaat

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "Bursa'dan İstanbul'a gidecekler en fazla 45 dakikada İstanbul'a kesintisiz bir ulaşımla varmış olacaklar" dedi.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

1 ton inşaat demiri 23 bin 500 TL oldu!

İnşaat demir fiyatları 2024 yılında rekor kırdı. 1 ton inşaat demirin fiyatı 23 bin 500 TL oldu. Peki İstanbul, İzmir, Payas, Karabük demir fiyatları ne kadar? 4 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu! Demir fiyatlarındaki düşüş devam ediyor! 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. 19 Eylül güncel demir fiyat listesi gelen son indirim sonrası güncellendi ve İstanbul 1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu. İşte 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörüne bir iyi bir de kötü haber! Demir fiyatları 200 TL düştü fakat İstanbul'u teğet geçti!

İnşaat sektörüne son dakika gelişmesi olarak bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber inşaat demirine 200 lira indirim geldi. Kötü haber ise demir fiyatlarındaki indirim sadece İzmir, Payas ve Karabük için geçerli. İstanbul'da demir fiyatları değişmedi...

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesiminin inşaatı bitti!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. kesiminde inşaat çalışmaları tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin yarın hizmete açılacağını dile getirdi. 

İstanbul Finans Merkezi inşaatında son durum ne?

İstanbul Finans Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merkezde inşaat çalışmalarının yüzde 66 seviyesine geldiğini dile getirdi. 

İstanbul-İzmir Otoyolu inşaat Haberi

İstanbul-İzmir Otoyolu inşaat

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul ile İzmir arasını 3 saate indirecek olan İstanbul-İzmir Otoyolu inşaatında şu ana kadar 1 milyar 750 milyon lira kamulaştırma, 10 milyar 500 milyon lira da yol inşaatı için harcama yapıldığını bildirdi.


Yıldırım, Mövenpick Otel'de basın kuruluşlarının İzmir'deki temsilcileriyle sohbet toplantısında bir araya geldi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının faaliyetlerinin anlatıldığı sunumun ardından, projelere ilişkin bilgi veren Yıldırım, İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne dair kamuoyunda ittifak sağlanmaya başladığını belirtti.


Projenin Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle yapılmasının planlandığını, o nedenle taliplisinin de bulunması gerektiğini ifade eden Yıldırım, yerel özelliği bulunan bu ölçekte bir projenin ilk kez deneneceğini açıkladı.


Daha önce Yap-İşlet-Devret modeliyle Avrasya Tüneli inşaatına başlandığını ancak o projenin henüz devreye girmediğini anımsatan Yıldırım, şunları kaydetti:


"Ondan sonra ilk proje...