27 / 04 / 2024

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.



Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi,  İzmir  metrosunun inşaat ihalesine katıldığını bildirdi.

Sputniknews'te yer alan habere göre, yeterlilik ve teknik uygunluk incelemesinin gerçekleştirildiği ilk aşamayı geçtiklerini bildiren 'Mosinjproekt', 2. aşamaya katılım sağlamak ve nihai teklif vermek için davet aldıklarını kaydetti. 

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Şirket tarafından yapılan açıklamada proje dahilinde 11 istasyondan meydana gelen metro hattı ile tren hangarı, atölye binası ve metro ile hangarı birbirine bağlayan tünel hayata geçirilecek. Proje ihalesi, inşaat ve montaj işlerinin dışında metro hattındaki tesislerin tasarımını, ana ekipman ve malzemelerini tedarikini kapsıyor.

İzmir metrosu inşaat ihalesine katılan 'Mosinjproekt', yüzde 100'ü Moskova hükümetine ait olan bir mühendislik şirketi. Moskova metrosu geliştirme programının operatörü, Moskova'nın taşıma ve aktarma hatlarını geliştirme programının katılımcısı, sivil tesislerin inşasını gerçekleştiren yönetim şirketi, başkentteki ana karayolu tesislerinin baş tasarımcısı ve teknik iş sahibi olan 'Mosinjproekt', bazı geliştirme projeleri de yönetiyor.

 

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!


Geri Dön