09 / 05 / 2024

İzmir metrosu ihalesi Mosinjproekt

İzmir metrosu ihalesi Mosinjproekt

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.

TOKİ İzmir projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. TOKİ İzmir projesinin ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

Buca Metrosu'nun ihalesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı meclis oturumunda Buca Metrosu ihalesi gündem oldu. AK Partili üyeler 529 milyonluk farka dikkat çekerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de iddiaları yanıtladı...

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Buca İlçesi 24 Derslikli Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu, Menderes İlçesi 24 Derslikli Menderes Anadolu Lisesi, Gaziemir İlçesi Atıfbey Mahallesi 24 Derslikli Sarnıç Remzi Doğan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

İzmir Narlıdere Metrosu 2022’de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de öz kaynakları olduğunu söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ''Karşıyaka’yı Çiğli’ye bağlayan hafif raylı sistemi de 2 yıl içinde devreye almış olacağız. Narlıdere Metrosu’nu da 2022’de hizmete alacağız'' dedi.

İzmir metrosu ihalesi Mosinjproekt Haberi

İzmir metrosu ihalesi Mosinjproekt

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını bildirdi.

Sputniknews'te yer alan habere göre, yeterlilik ve teknik uygunluk incelemesinin gerçekleştirildiği ilk aşamayı geçtiklerini bildiren 'Mosinjproekt', 2. aşamaya katılım sağlamak ve nihai teklif vermek için davet aldıklarını kaydetti. 

Şirket tarafından yapılan açıklamada proje dahilinde 11 istasyondan meydana gelen metro hattı ile tren hangarı, atölye binası ve metro ile hangarı birbirine bağlayan tünel hayata geçirilecek. Proje ihalesi, inşaat ve montaj işlerinin dışında metro hattındaki tesislerin tasarımını, ana ekipman ve malzemelerini tedarikini kapsıyor.

İzmir metrosu inşaat ihalesine katılan 'Mosinjproekt', yüzde 100'ü Moskova hükümetine ait olan bir mühendislik şirketi. Moskova metrosu geliştirme programının operatörü, Moskova'nın taşıma ve aktarma hatlarını geliştirme programının katılımcısı, sivil tesislerin inşasını gerçekleştiren yönetim şirketi, başkentteki ana karayolu tesislerinin baş tasarımcısı...