19 / 05 / 2024

İstanbul İzmir yolu iki saat kısaldı

İstanbul İzmir yolu iki saat kısaldı

Kamil Koç Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), önemli bir iş birliğine imza attı. İki firmanın kara ve deniz ulaşımını entegre eden işbirliği ile İstanbul-Balıkesir-Manisa-İzmir güzergahında seyahat süresi iki saat kısaldı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik bölümü daha açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Önümüzdeki günlerde İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 183 kilometresi ana gövde, 9 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere toplam 192 kilometrelik kesimi hizmete açacağız" dedi...

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

İstanbul- İzmir Otoyolu'nun yüzde 48'i tamamlandı!

İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3.5 saate düşürecek 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi'nin yüzde 48'inin tamamlandığı öğrenildi.

İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nde son durum!

İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3.5 saate düşürecek 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi’nin yüzde 48’inin tamamlandığı bildirildi.

İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi'nin yüzde 48'i tamamlandı!

İstanbul ve İzmir arasında ulaşım süresini 3.5 saate düşürecek, 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi'nin yüzde 48'i tamamlandı.

İstanbul-İzmir Otoyolu projesi ne durumda?

İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3.5 saate düşürecek 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi’nin yüzde 48’inin tamamlandığı bildirildi.

İzmir-İstanbul Otoyolu projesinin yüzde 48'i tamam!

İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3,5 saate düşürecek 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin yüzde 48'inin tamamlandığı bildirildi.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun yüzde 48’i tamam!

İSTANBUL ve İzmir arasında ulaşımın süresi 3.5 saate düşürecek 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplam 433 kilometreden oluşan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi’nin yüzde 48’inin tamamlandığı bildirildi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

Körfez Köprüsü'nün geçici yolunda sona gelindi!

İstanbul-İzmir karayolu yolculuğunu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı 'kedi yolu' olarak da adlandırılan geçici yürüyüş yolunda sona yaklaşıldı.

Körfez geçiş köprüsü hızla şekilleniyor!

İstanbul - İzmir arasındaki yolu 3,5 saate indirecek projede, köprünün geçiş fiyatı 35 dolar+KDV Bugünkü kura göre köprünün geçiş fiyatı 95 TL 'ye ulaşıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nden geçiş ücreti belli oldu!

İstanbul-İzmir arasındaki yolu 3,5 saate indirecek olan otoyol projesi kapsamında yapımına devam edilen 'İzmit Körfez Geçiş Köprüsü' inşaatında kule yükseklikleri 120 metreyi aştı. 2 bin 682 metrelik köprü 2016'da hizmete girecek.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 120 metreyi aştı!

İstanbul–İzmir arasındaki yolu 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesi kapsamında yapımına devam edilen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kule yükseklikleri 120 metreyi aştı.

İstanbul İzmir yolu iki saat kısaldı Haberi

İstanbul İzmir yolu iki saat kısaldı

Kamil Koç Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), önemli bir iş birliğine imza attı.


İki firmanın kara ve deniz ulaşımını entegre eden işbirliği ile İstanbul-Balıkesir-Manisa-İzmir güzergahında seyahat süresi iki saat kısaldı. Böylece Kamil Koç bu güzergahta otobüsle seyahat eden yolcularına, deniz yoluyla entegre ve daha kısa zamanda ulaşım seçeneği sunmuş oldu. Kamil Koç'un BUDO bağlantılı seferleri için ek yolcunun herhangi bir ek ücret ödemesine gerek kalmayacak. 


Kamil Koç otobüsleri, BUDO ile işbirliği yaparak şehirler arası ulaşımda kara ve deniz yolunu entegre etti. Yapılan işbirliği ile Kamil Koç ile seyahat edenler için İstanbul-İzmir yolu iki saat kısaldı. Bu işbirliği ile deniz ulaşımıyla entegre bir yolculuk seçeneği sunan Kamil Koç'un BUDO bağlantılı seferlerinde bir yıl içinde 100 bin yolcuya hizmet verilmesi hedefleniyor.


KABATAŞ-MUDANYA ARASI...