29 / 04 / 2024

istanbul kabataş budo seferleri

istanbul kabataş budo seferleri

Bursa’ nın Mudanya ilçesi ile İstanbul - Kabataş arasında 15 aydır sefer yapan BUDO deniz otobüsleri, 1 milyonuncu yolcusunu İstanbul Kabataş’ tan Mudanya iskelesine getirildi...

Kabataş Martı, İstanbul'a nefes aldıracak!

Posta Gazetesi yazarı Alev Gürsoy, Mimar Hakan Kıran ile Kabataş projesi hakkında konuştu.. İşte Kabataş projesinin tüm detayları...

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

İstanbul Kent Savunması'ndan Kabataş Martı projesine tepki!

28 Temmuz'da Kabataş martı projesi nedeniyle iskeleler ile Kabataş Meydanı kapatılacak. İstanbul Kent Savunması, 10 maddede Kabataş projesine karşı görselli bir metin hazırladı.

Kabataş Transfer Merkezi, Büyükşehir Meclisi'nde onaylandı!

İstanbul Kabataş’ta şehir hatları, İDO, BUDO, Dentur iskeleleri ile Kız Kulesi Turistik İskelesi bulunduğu alan kaldırılıyor. Hakan Kıran'ın tasarladığı ‘Martı’ projesiyle Kabataş'a deniz doldurularak dev bir transfer merkezi yapılacak.

BUDO'dan sefer iptalleri!

BUDO'nun 15.00'teki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 15.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Kabataş)-Armutlu (İhlas) ve 17.00'deki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri elverişsiz hava koşulları nedeniyle programdan kaldırıldı.

BUDO'dan sefer iptalleri!

BUDO'dan sefer iptalleri duyurusu yapıldı. Deniz otobüsleri ile 18.00, 20.00 ve 21.15 saatlerinde planlanan İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri de aynı gerekçeyle yapılamayacak.

BUDO feribotunun camı patladı: Bazı seferler iptal edildi!

Mudanya'dan İstanbul'a giden BUDO feribotunun, fırtına nedeni ile camı patladı. İlçeye geri dönen feribotta yaralanan ve fenalaşan yolcular hastaneye kaldırıldı. İDO bazı seferleri iptal etti.

BUDO feribotunun camı patladı! Bazı seferler iptal!

Mudanya'dan İstanbul'a giden BUDO feribotunun, fırtına nedeni ile camı patladı. İlçeye geri dönen feribotta yaralanan ve fenalaşan yolcular hastaneye kaldırıldı. İDO bazı seferleri iptal etti.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

istanbul kabataş budo seferleri Haberi

istanbul kabataş budo seferleri


Bursa’nın Mudanya ilçesi ile İstanbul-Kabataş arasında 15 aydır sefer yapan BUDO deniz otobüsleri, 1 milyonuncu yolcusunu getirdi.


Nilüfer Hatun deniz otobüsüyle 1 milyonuncu yolcu İstanbul Kabataş’tan Mudanya iskelesine getirildi. BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, karşıladığı 1 milyonuncu Oya-Bahadır Erenulu çiftine “Hoş geldiniz” diyerek, 2014 yılı içerisinde kullanılmak üzere 4 biletin yanı sıra çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.


Fidansoy, “15 ay kadar kısa bir sürede bir milyon yolcuya ulaştık. Günlük yolcu doluluk oranımız sürekli artıyor. Ay başından seferler sayımızı artırırken haziran ayında daha da artıracağız. İnanıyoruz ki 2 milyonun yolcu sayımıza da kısa sürede ulaşacağız. Halkımızın bize gösterdiği ilgiden dolayı İstanbul, Mudanya ve Bursa’daki vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


1 milyonuncu yolcu çiften Oya Erenulu, “1 milyonuncu yolcu olduğumuzu duyunca ben ve...