06 / 05 / 2024

istanbul Kar ve buzla mücadele hizmetleri

istanbul Kar ve buzla mücadele hizmetleri

Fuat Soyal, kar ve buzla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Soyal, vatandaşların gidecekleri yere huzurlu şekilde ulaşabilmeleri için KGM olarak birçok önlem aldıklarını bildirdi

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Sezerse, Hayreddin Gökalemin tarafından kuruldu.

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul Gayrimenkul Ve Pazarlama Ticaret Sanayi Limited  Şirketi Şişli’de  120 bin  TL sermaye bedeli ile Navaf Ahmadaref Abdulkader tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Beyti İstanbul Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyti İstanbul Gayrimenkul Ve Ticaret Yatırım Limited Şirketi Fatih’te   200 bin TL sermaye bedeli  Mahmoud R.K.A tarafından  kuruldu.

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Hadıya,  Alı Hadıa kuruldu.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Elif Usta tarafından kuruldu.

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

İstanbul tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun seçim kampanyasının temel yaklaşımı olarak gündeme gelen 15 dakikalık şehir kavramı İstanbul'da da hayata geçirilebilir mi? İstanbul, yaşayan, insan dostu, tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

İstanbul Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı 7 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

istanbul Kar ve buzla mücadele hizmetleri Haberi

istanbul Kar ve buzla mücadele hizmetleri


Karayolları Genel Müdürlüğü, kar ve buzla mücadele hizmetlerini 7 bin 856 personelle 416 merkezden yürütüyor.


Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar ve buzla mücadele hizmetlerini 7 bin 856 personelle 416 merkezden yürütüyor. 


KGM Tesisler ve Bakım Dairesi Başkanı Fuat Soyal, kar ve buzla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.


Soyal, vatandaşların gidecekleri yere huzurlu şekilde ulaşabilmeleri için KGM olarak birçok önlem aldıklarını bildirdi. 


KGM'nin bu kış kar ve buzla mücadele hizmetlerini Türkiye genelinde 416 merkezden yürüttüğünü dile getiren Soyal, şöyle devam etti:


"Bu merkezlerde 6 bin 200 adet kar ve buzla mücadele eden ekip, ekipman ve makina bulunuyor. 7 bin 856 personel de 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyor ve her an göreve hazır bekliyor. Personel, ekip ve ekipmanın yanısıra 186...