05 / 05 / 2024

İstanbul Karadeniz Makina adres

İstanbul Karadeniz Makina adres

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aksoy tarafından kuruldu. 

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 4019 ada, 5 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Son Dakika! Karadeniz'de 4,8 şiddetinde deprem oldu

Son dakika haberi... Karadeniz'de 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul'da da hissedildi.

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Zeray tarafından açıldı.

Baykar Makina'nın Arnavutköy'deki arazisi Özel Endüstri Bölgesi oldu!

İnsansız hava aracı projeleriyle ön planda olan Baykar Makina'ya ait arazi, Cumhurbaşkanı Kararı'yla İstanbul Özel Endüstri Bölgesi kapsamına alındı. Özel endüstri bölgelerine dahil edilen firmalar önemli imkanlar buluyor. 

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fikret Demiriz tarafından açıldı.

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından açıldı.

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Yakasız tarafından açıldı.

Karadeniz fayında yaşanan deprem İstanbul'u etkiler mi?

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) eski öğretim üyesi Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Karadenizde yaşanan depremlere ilişkin açıklama yaptı. Bektaş, Karadeniz fayında yaşanacak depremden İstanbul'un da etkileneceğini belirtti...

Fatih Portakal: Kanal İstanbul'un amacı ABD ordusunun Karadeniz'e girişinin önünü açmak!

Gazeteci Fatih Portakal, Kanal İstanbul projesinin yapılmak istenmesinin nedeninin ABD donanmasının Karadeniz'e çıkışının ve yerleşmesinin önünü açmak olduğunu iddia etti.

Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı'nı hayata geçireceğiz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haliç'i tekrar, İstanbul'un incisi yaptık. Şimdi, yeni projelerle inşallah burayı bir üst lige çıkaracağız. Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Hattını hayata geçireceğiz" dedi...

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aksoy tarafından kuruldu. 

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 4 milyon 538 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

DMDK İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

DMDK İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İstanbul Karadeniz Makina adres Haberi

İstanbul Karadeniz Makina adres

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aksoy tarafından kuruldu. 

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Hurda metal kağıt cam plastik vs.mamullerin preslenmesi eritilmesi bu mamullerin toptan ve perakende alım satımı ithalat ve ihracatı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Akçaburgaz M.3026.S.Akçaburgaz Nazile-Osman Arlı Cami A.N.41b...