29 / 04 / 2024

İstanbul Karayolları

İstanbul Karayolları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işi yaptıracak...

Karayolları Genel Müdürü'nden trafik çilesine çözüm: İstanbul'u terk edin!

Hafta başında köprüdeki tadilat ile başlayan trafik çilesine çare arayan İstanbullular'a en çarpıcı öneri Karayolları Genel Müdürü'nden geldi, kenti terk etmelerini tavsiye etti

Karayollarından Kozyatağı'nda satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi 6784 Ada, 1 ve 2 Nolu Parsellerdeki Yapı Yüksekliklerine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'ndeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi Riskli Alanın içerisinde yer alan 4906 ada 1 parsel ve 12214 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Karayolları İstanbul ve Kocaeli'de 2 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'daki gayrimenkulünü 52.3 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan gayrimenkulü 52 milyon 357 bin 410 TL bedelle satışa çıkardı. 

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Karayolları binası Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak mı inşa edilecek?

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü hizmet binasının Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak inşa edilmesi kararı mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde riskli alan ilan edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Küçükyalı Karayolları arazisi meclis gündeminde!

TOKİ’ye devredilen ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ihaleyle imara açılan İstanbul Maltepe’deki Karayolları arazisi Meclis gündemine taşındı.

İstanbul Karayolları Haberi

İstanbul Karayolları

İSTANBUL BOĞAZI KARAYOLU TÜP GEÇİŞİ PROJE, YAPIM, İŞLETME VE DEVRİ İŞİ YAPIM DÖNEMİ MÜŞAVİRLİK HİZMETİ İHALE İLANI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden:


İHALE KONUSU

İHALE DOSYASI SATIŞ BEDELİ (KDV DAHİL)

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI

İHALE TARİH/SAATİ


İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti

1.000.-TL

Teklif Bedelinin en az %3'ü

14 Ağustos 2013 / Saat 14:00



1- “İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti” işinin ihalesi; 14.08.2013 günü saat 14:00’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda İhale Komisyonu huzurunda kapalı teklif alma usulüne göre yapılacaktır.

2- İhalenin Konusu: İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti”dir.

3- İstekliler; ihale dosyasını Ulaştırma,...