01 / 05 / 2024

İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı nerede

İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı nerede

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM), İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde yarın başlayacak ve üç gün sürecek olan 4. İstanbul Kariyer Ve İstihdam Fuarı'nda stand açacak. İşte ABİM'in stand adresi...

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 6 - 8 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde bu sene 4.sü düzenlenecek olan İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak...

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı'nda!

Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi, İstanbul 4. Kariyer ve İstihdam Fuarı’nda yerini alıyor. Beylikdüzü Belediyesi bu fuarda özellikle gençlerin iş dünyasına katılımlarını sağlamaya ve onlara staj imkanı sunmaya yardımcı olmaya çalışacak.

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Poınt İstanbul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Hadıya,  Alı Hadıa kuruldu.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

TMMOB'dan Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik değerlendirmeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesi ile müsilajın azalacağına dikkat çekti. Karaismailoğlu'nun bu açıklamalarının ardından Kanal İstanbul projesi ve müsilaj ilişkisi gündeme geldi.

Milli Emlak Beyoğlu ve Arnavutköy'deki iki gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu ve Arnavutköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü 25 milyon 578 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve deprem açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeşil Şehir Aksiyon Planı Mutabakat İmza Töreni”nde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi ve İstanbul'un deprem riskine ilişkin konuştu.

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Elif Usta tarafından kuruldu.

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

2020 inşaat sektörü kariyer grafiği açıklandı!

Yapı-inşaat sektörüne özel online kariyer ve hizmet platformu Workindo 2020 yılı site verileri üzerinden inşaat sektörünün kariyer ve online pazaryeri infografiğini yayınladı.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak!

Finansal teknoloji (fintek) ekosisteminin Türkiye'de gelişmesine yönelik olarak bir yol haritası oluşturularak, İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak.

Port Of İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Port Of İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ez El Dın Rayan ve Mohammad Malass ortaklığında kuruldu.

İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası müze oluyor!

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası, müzeye dönüştürülmek üzere boşaltılıyor.

İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı nerede Haberi

İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı nerede

Arnavutköy Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM), İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde yarın başlayacak 4.İstanbul Kariyer Ve İstihdam Fuarı'nda stand açıyor.


ABİM standı, Dünya Ticaret Merkezi'nde 6-7-8 Kasım 2014 tarihlerinde 09.00 - 18.00 saatleri arasında Salon 10-Stant:9/A adresinde...