15 / 05 / 2024

istanbul kartal balkon projesi ne zaman teslim edilecek

istanbul kartal balkon projesi ne zaman teslim edilecek

MAK Group tarafından hayata geçirilen Kartal Balkon İstanbul projesi toplamda 180 konuttan oluşuyor. Kartal Balkon projesi güncel fiyatlar 2017...

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

İstanbul Kartal'da satılık arsa ve müstakil villa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Darülaceze Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Orhantepe Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsanın üzerinde bir müstakil villa bulunuyor. Peki Darülaceze Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsanın fiyatı kaç lira? İşte ayrıntılar... 

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Uludeveci tarafından kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

İstanbul Kartal'da icradan satılık 90 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, İstanbul Kartal'da yer alan 90 gayrimenkulü 41 milyon 255 bin TL'ye satıyor...

İstanbul Kartal Orhantepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan 6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapı Olduğu Tespit Edilen Yapıların Yer Aldığı 47,7 Ha’lık Uygulama Alanına İlişkin 1/5000 Ölç. NİP ve 1/1000 Ölç. UİP Değişikliği askıya çıktı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Kartal'da bina çöktü!

İstanbul'da 7 katlı bir bina çöktü. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi...

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi açıldı!

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon’dan kişiye özel ödeme seçeneği ile her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipi bulunuyor...

İstanbul Kartal Panorada 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kartal Panorada'ya ait 2017 değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

istanbul kartal balkon projesi ne zaman teslim edilecek Haberi

istanbul kartal balkon projesi ne zaman teslim edilecek

Kartal Balkon İstanbul projesi 2 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabı 47 adet konuttan oluşurken ikinci etabı 133 adet konuttan meydana geliyor. Teslimlerin başladığı 1 etapta 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 


4 bin 600 metrekarelik bir alanda yükselen Kartal Balkon İstanbul projesinde 1+1'ler 80 metrekare, 2+1'ler 120 metrekare, 3+1'ler ise 140 metrekare büyüklüğünde. 


2018 yılının sonunda tamamlanması planlanan Kartal Balkon İstanbul projesinin ikinci etabı ise Kartal Yakacık'ta, 2 bin metrekarelik bir arsa üzerinde hayat bulacak. Kartal Balkon İstanbul  projesinin 2. etabında 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunacak. 


Kartal Balkon İstanbul projesi, dairelerin dışında ev sahiplerine deniz manzarası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve süs havuzu gibi pek çok ayrıcalık sağlıyor. 


Kartal Balkon projesi güncel fiyatlar 2017!


Kartal Balkon İstanbul projesinin şu anda teslimleri yapılan...