05 / 05 / 2024

istanbul kartal konut projeleri

istanbul kartal konut projeleri

Maltepe'de Kiptaş tarafından hayata geçirilen Dragos Konakları'nda kalan son daireler 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Dragos Konakları'nda 3+1'ler 855 bin TL'den başlıyor!

Türk Kızılayı'nın İstanbul Kartal'daki arazisi üzerinde Kiptaş tarafından yapılan Dragos Konakları'nda hayat başladı. Projede 3+1'den 5+1 dublekse kadar çeşitli daire seçenekleri sunuluyor.

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

Kartal'da 165 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da konut imarlı arsa fırsatı!

Kartal Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yakacık Mahallesi'nde yer alan boş arsayı satıyor. İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da konut alanı imarlı arsa satışa çıktı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Kartal'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsa 723,90 metrekare alana sahip.

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak belirtilen Moment İstanbul 731 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Moment İstanbul Kartal fiyat listesi...

Moment İstanbul Kartal'da yıl sonuna özel yüzde 15 indirim!

731 konut ve 12 ticari alandan meydana gelen Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde yıl sonuna özel yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Marmara Loft Kartal konut fiyatları 2017!

Marmara Loft Kartal konut fiyatları 2017 kapsamında daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Marmara Loft Evleri'nde tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

La Marin Evleri Kartal konut fiyatları!

La Marin Evleri Kartal konut fiyatları 665 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kartal'da Üçay ve Sercan İnşaat Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Soğanlık DKY Kartal konut teslimleri!

DKY Kartal projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. 220 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen DKY Kartal projesinde konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

Kartal, konut projeleriyle dikkat çekiyor!

Konut ve inşaat sektörünün en gözde bölgelerinden birisinin de Kartal günümüzde İstanbul’da en çok konut projesinin yer aldığı lokasyonlardan biri oldu.

İstanbul'da konut fiyatı yüzde 10 arttı!

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık, İstanbul'da son 5 yılda konut fiyatlarının yüzde 110 arttığını söyledi. Türkanık, İstanbul'da bir evin metrekare satış fiyatının 2 bin 600 TL olduğunun söyledi.

Mesa İstanbul Kartal'da peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Mesa İstanbul Kartal'da projelendirdiği proje için yeni bir kampanya yaptı. 31 katlı tek blokta 10 farklı tipta 304 konutun bulunduğu yapıda fiyatlar 357 bin liradan başlıyor.

İstanbul'da konut ve kira harcamalarının payı yüzde 28,9!

Türkiye genelinde toplam tüketim harcamasının yüzde 24,5'i İstanbul'da gerçekleşti. Konut ve kira harcamalarına en yüksek payı ayıran bölge yüzde 28,9 ile İstanbul olurken Ortadoğu Anadolu bölgesinde bu pay yüzde 22,3 olarak gerçekleşti.

istanbul kartal konut projeleri Haberi

istanbul kartal konut projeleri

Kızılay'ın İstanbul Maltepe'deki arazisi üzerine Kiptaş tarafından inşa edilen Dragos Konakları 39 bin 223 metrekare alan üzerinde yükseldi.



16 blok, 1 sosyal tesis ve 54 bağımsız daireden oluşan projenin yapımına 2010 yılında başlanmıştı.


Maltepe Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Dragos Konakları deniz ve adalar manzarasına sahip.


3+1 dairelerin 855 bin TL'den başlayıp 1 milyon 150 bin TL'ye kadar yükseldiği, 4+1 dairelerin 1 milyon 320 bin TL'den başlayıp 1 milyon 650 bin TL'ye kadar yükseldiği, 5+1 dubleks dairelerin ise 1 milyon 425 bin TL'den başlayıp 1 milyon 600 bin TL'ye kadar yükseldiği projede kalan son 6 konut alıcılarını bekliyor.



Dragos Konakları'nda kalan son konutların fiyatı 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 5 teminat...