08 / 05 / 2024

İstanbul Kayabaşı konut ihalesi

İstanbul Kayabaşı konut ihalesi

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 919 ada 5-6 parseller ve 919 ada 8-9 parsellerde yer alan 420 konut ve 2 dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesini detayları belli oldu....

TOKİ Kayabaşı kuraları çekildi!

TOKİ Kayabaşı kuraları çekildi. TOKİ İstanbul Kayabaşı projesi kapsamında 2 bin 322 konut sahibini buldu.

TOKİ 50 bin sosyal konut Kayabaşı kuraları çekiliyor!

TOKİ 50 bin sosyal konut kapsamında İstanbul Kayabaşı projesinin konut belirleme kuraları çekiliyor...

İstanbul Kayabaşı kura sonucu öğrenme 26 Haziran!

Yaklaşık 157 bin 391 adet başvurunun geldiği TOKİ Kayabaşı 2019 projesinde çekilen kura ile 4 bin 467 adet konut sahiplerini buluyor. İstanbul Kayabaşı kura sonucu öğrenme 26 Haziran...

TOKİ İstanbul Kayabaşı 2019 fiyatları 2+1 ne kadar?

TOKİ İstanbul Kayabaşı 2019 fiyatları 2+1 ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap konut kısmi geçici kabulü yapıldı. 

Emlak Konut Niğde Aşağı Kayabaşı ihalesi 26 Ekim'de!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Niğde Aşağı Kayabaşı konut ve ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihale ediliyor.

TOKİ Kayabaşı 2 bin 512 konut projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçirilen 2 bin 512 konutluk projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kayabaşı TOKİ 2016 detayları!

İstanbul’da toplam 35 bin konut ve işyerini kapsayan 19 dönüşüm projesi yürüten İstanbul Kayabaşı, Gaziosmanpaşa, Tuzla, Esenler'de toplam 7 proje hayata geçirecek. işte Kayabaşı TOKİ 2016 detayları...

Emlak Konut GYO, Kayabaşı 2.Etap için yer teslimini yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları işi için Kalyon İnşaat'a yer teslimini yaptı.

TOKİ Kayabaşı 2016!

13 yılda toplam 700 bin konut üreten TOKİ İstanbul Kayabaşı, Gaziosmanpaşa, Tuzla, Esenler'de toplam 7 proje hayata geçirecek. TOKİ Kayabaşı 2016 projesinde altyapı ve sosyal donatı alanları ile birlikte çağdaş yerleşim alanı oluşturulacak...

Emlak Konut GYO Kayabaşı 2. Etap Sözleşmesi imzalandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları ile Ataşehir'deki okul projesinde sözleşmenin imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'a 24 firmadan teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı anahtar teslim projelerinden "İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları " ihalesine 24 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Kayabaşı 2. Etap İhalesi 2.oturumu ne zaman?

Emlak Konut GYO, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları ile Ataşehir okul yapımı işi ihalesinin 2. oturumunun tarihini açıkladı

İstanbul Kayabaşı konut ihalesi Haberi

İstanbul Kayabaşı konut ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı'ndaki projesi için harekete geçti. 420 konut ve 2 dükkandan meydana gelen projenin ihale detayları açıklandı. 


İstanbul Başakşehir Kayabaşı 919 ada 5-6 parseller ve 919 ada 8-9 parsellerde yer alan 420 konut ve 2 dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi 10 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek. 


Konut satışlarının ihaleden sonra yapılacağı TOKİ Başakşehir Kayabaşı 420 konut ve 2 dükkan ihalesi T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. 



TOKİ Başakşehir Kayabaşı'nda yeni konutlarını ihaleye çıkarıyor!



İhale ilanı:

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı 919 Ada 5-6 Parseller ve 919 Ada 8-9 Parsellerde Yer Alan 420 Adet Konut, 2 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi...