05 / 05 / 2024

İstanbul kent yönetimi

İstanbul kent yönetimi

2001 yılında İçişleri Bakanlığı'nın 'İstanbul İçin Yeni Bir Yönetim Modeli Projesi' hazırlaması için görevlendirdiği MBBB ilk raporunu tamamlamış. Hazırlanan yeni yönetim modeline göre Büyükşehir, dünyanın en büyük ve pahalı şehirlerini örnek alacakmış.

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik’te  50  bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tekin tarafından kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

18 milyonluk mega kent yıkılmayı bekliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nde Marmara depremi yıl dönümü nedeniyle basın toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna, ''18 milyonluk mega kent yıkılmayı bekliyor'' diye konuştu.

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği, 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni 14 Nisan'da gerçekleştirecek.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunlarının istihdam sorunu mecliste!

Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü mezunlarının istihdam sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Konut site yönetimi yasası lazım!

Gazetem İstanbul gazetesinin köşe yazarlarından Yavuz Erensoy bugün köşesinde "Site yönetimi yasası lazım" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Tesis Hizmetleri Yönetimi'nin yıllık cirosu 10 milyar Euro!

Türkiye’de, İstanbul merkezli olarak başlayan nitelikli ve akıllı binaların diğer şehirlere yayılması ile birlikte artık bu alanda bir sektör oluştu. TESHİAD Başkanı Bülent Doğru, Tesis Hizmetleri Yönetimi'nin artık bir sektör halini aldığını belirtti.

İstanbul kent yönetimi Haberi

İstanbul kent yönetimi



5 model İstanbul


'Yeni Yönetim Modeli Projesi'ne göre Büyükşehir'in bundan sonraki yapılanmasında dünyanın en büyük ve planlı şehirleri örnek alınacak


MEHMET DEMİRKAYA


    İçişleri Bakanlığı'nın 'İstanbul İçin Yeni Bir Yönetim Modeli Projesi' hazırlaması için görevlendirdiği Marmara Belediyeler Birliği ilk raporunu tamamladı. Raporda, İstanbul'a özgü bir yönetim modeli oluşturulmasının ayrıcalık değil, ulusal bir sorumluluk olduğu, özel yönetim modelinin üniter devlet yapısı içinde mümkün ve gerekli olduğu belirtilerek, özel modelin kabullerinin Avrupa Birliği’nin dayandığı temel ilkelerle de uyum içinde olduğu savunuldu. Yeni yönetim modeline, yerleşim, imar ve planlama için Atina, ulaşım için New York, tarih ve kültürel mirasın korunmasına Paris ve Roma,...