27 / 04 / 2024

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.



1974'ten beri Türkiye'de faaliyetlerini yürüten United Group, tesis yönetimi, güvenlik, otomotiv, inşaat, eğitim, sağlık, gıda ve teknoloji alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre UFS Tesis Yönetim, İstanbul Yeni Havalimanı'nın temizlik faaliyetlerini yönetecek. UFS Tesis Yönetim yetkilileri, grup şirketlerinin sinerjisini İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki temizlik hizmetleri işine yansıtacaklarını belirtirken, hizmetin detaylarını sektörün yolcu sayısı yoğunluğu ve zaman konusundaki hassasiyetini göze alarak faaliyetlerini gerçekleştireceklerini dile getirdi. 

Havalimanında hizmetin performansını etkileyecek her noktayı ölçmeyi hedefleyen şirket, grubun bünyesinde bulunan Mahrek Teknoloji'nin bu proje için özel olarak tasarladığı yazılım programı ile dijital bir platforma taşıdı. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.


İstanbul Yeni Havalimanı'da tarihi açılış öncesi son görüntüler!

İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor!

45 soruda İGA!


Geri Dön