06 / 05 / 2024

İstanbul kesim merkezi

İstanbul kesim merkezi

İstanbul'da kurban kesmek isteyen vatandaşların sağlıklı ve hijyenik şartlarda kurbanlarını kestirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Pendik, Avcılar ve Sancaktepe’de 3 yeni Kurban Satış ve Kesim Tesisi hizmete açıldı.

İstanbul Finans Merkezi, Ümraniye'yi uçurdu!

İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakın olan Ümraniye'nin metro hattıyla gelişimi hızlandı. Ümraniye markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Finans Merkezi Ümraniye'yi ihya etti!

İstanbul'da Asya Yakası'nın öne çıkan ilçelerinden biri olan Ümraniye, 1990'lı yıllarda Sinpaş'ın bölgeyi keşfetmesiyle gelişmeye başladı. İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakınlığı ve metro hattı ile gelişimi hızlanan ilçe markalı konutun yeni üssü haline geldi.

İstanbul Finans Merkezi için düzenleme sinyali!

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamada, "İstanbul Finans Merkezi Projesi içerisinde, finansal sistemi oluşturan kurumların yapıları, işleyişine ilişkin çok daha liberal, daha serbest piyasa ekonomisine dayalı düzenlemeler yapmamız gerekiyor." dedi.

İstanbul Finans Merkezi 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Finans Merkezi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

İş GYO Finans Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı!

Ümraniye Küçükbakkalköy'de İş GYO tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı..

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne bir yeni proje daha!

Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

İstanbul Finans Merkezi Kanunu geliyor!

İstanbul Ataşehir'de kurulacak olan İstanbul Finans Merkezi'nin temeli Ekim 2016'da atılmıştı. İstanbul Finans Merkezi Kanun Taslağı için Sermaye Piyasaları Kurulu(SPK) kurumlardan görüş almaya başladı.

Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı.

İstanbul Finans Merkezi İBB merceğinde!

İstanbul Finans Merkezi’nin Yapılanmasına Hizmet Edecek Bölgelerin Fiziki ve Sosyal Gelişmişliğinin İzlenmesine Yönelik Model Geliştirmek üzere hizmet alım ihalesi bugün gerçekleşecek.

İstanbul Finans Merkezi bölgeye değer kattı!

Ataşehir’de yükselen İstanbul Finans Merkezi, Ataşehir, Şerifali, Kozyatağı, Yeni Sahra, Göztepe ve Ümraniye’nin değerini katlarken, proje içinde yer alacak kurum ve kuruluşlarda çalışacak beyaz yakalıların ev talepleri de metroyla bağlantılı semtlerin cazibesini artırıyor

İstanbul kesim merkezi Haberi

İstanbul kesim merkezi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala il ve ilçe belediyeleri de hazırlıklarını tamamladı. Belediyeler, sorumluluk alanlarındaki kurban kesim ve satış yerlerini sıkı denetim altında tutuyor. Zabıta ve veteriner hekimler tarafından alanlara girmeden önce tüm kurbanlıklar kontrol ediliyor.


KAPASİTE İKİ KAT ARTTI

Vatandaşların kurban satış ve kesimlerini rahatlıkla yerine getirebilmesi amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 3 yeni tesis hizmete açıldı. Yeni açılan Pendik, Avcılar ve Sancaktepe'deki kurban satış ve kesim tesislerinin yanı sıra Ataşehir, Başakşehir ve Eyüp'teki tesislerle birlikte sayı 6'ya yükseldi. Bu sayede 2015 yılında 4 bin 836'sı büyükbaş ve bin 400'ü küçükbaş olmak üzere 6 bin 236 olan toplam kesim kapasite alanı 10 bin 696'sı büyükbaş ve bin 700'ü küçükbaş olmak üzere 12 bin 396'ya yükseldi. Yeni 3 tesisle kapasite iki...