08 / 05 / 2024

istanbul kıyı dolgu alanları

istanbul kıyı dolgu alanları

İstanbul Maltepe ve Samatya ilçelerinde hayata geçirilen kıyı dolgu alanları projeleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

İstanbul'da bir daire fiyatına İspanya'da satılık köy

İspanya'da boşalan köy internet üzerinden satışa çıkarıldı. 44 hane ve çeşitli sosyal yapılardan oluşan köyün 4 taliplisi olduğu belirtilirken, köyün bir takım yatırımlarla turizm merkezine çevrilebileceği kaydedildi.

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Caferağa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi, 1/1000 Ölçekli Dolgu Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

İstanbul'un depreme en dayanıklı ilçesi Kadıköy!

1999 depremi sonrası kentsel dönüşüm konusunda önemli adımların atıldığı Kadıköy'ün, İstanbul depremine en hazır semtlerden biri olduğu belirlendi. Lüks Konut ve Gayrimenkul Uzmanı Sühran Aras, konuya ilişkin bir analiz yaptı.

Beyza Taşkın: İstanbul’da yıkım daha büyük olur! 

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem, akıllara büyük İstanbul depremini getirdi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyza Taşkın, İstanbul'da yaşanacak depremin daha büyük yıkımlara neden olacağını dile getirdi. 

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Kanal İstanbul güzergahındaki Şamlar Köyü imara mı açıldı?

Şamlar Köyü’nün 2 milyon metrekarelik merasının da imara açıldığı öğrenildi. İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, “Meraya lüks konut ve AVM yapılmasının önü açılmış oldu" diye konuştu.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Kadıköy'de Kanal İstanbul protestosu!

İstanbul Kadıköy’de çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'u protesto etmek isteyen vatandaşlara polis müdahale etti.

İstanbul Büyükşehir'den 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kadıköy ilçesi İbrahimağa mahallesinde bulunan arsayı 5 milyon 266 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 6 Mart 2019 2019 günü saat 13:00'da düzenlenecek.

istanbul kıyı dolgu alanları Haberi

istanbul kıyı dolgu alanları


İstanbul kıyı dolgu alanlarında son durum! Havadan videosu için...