03 / 05 / 2024

İstanbul konservatuvar binası

İstanbul konservatuvar binası

1945 yılında mülkiyeti Eğitim Bakanlığı'nda olan Maçka'daki İtalyan sefarethane binası İstanbul Belediyesi'ne devredilecekmiş. Binanın Belediye'ye devredilmesiyle yapılacak restorasyon sonrasında bina, İstanbul Konservatuvar binası olarak kullanılacakmış.

Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini bugün satıyor!

TOKİ 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yerini bugün satışa çıkarıyor. Müzayede, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile İstanbul Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak...

TOKİ 31 ilde 11 konut ve 21 ilde 107 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 31 ilde bulunan 11 konutu ve 21 ilde yer alan 107 iş yerini satışa çıkarıyor. Müzayede, 17 Aralık 2020 tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası ihalesi yarın!

RTÜK İstanbul Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası ihalesi 24 Ocak'ta!

RTÜK İstanbul Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İkmal İşi ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu bugün açık artırma ile yarın satışa çıkaracak. Açık artırma saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile yarın satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel projede kura işlemleri TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda bugün saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

Galataport'un son hali böyle görüntülendi!

Tüm hızıyla devam eden Galataport projesinin son hali havadan görüntülendi. Proje içinde yer alan İstanbul Modern binası da önümüzdeki günlerde yıkılacak.

Halk GYO Etiler binasının 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul Etiler binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Mobilya sektöründe fonlar kaldırılacak mı?

Şubat 2017 tarihinden itibaren TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı görevini yürüten OMSİAD Başkanı Ercan ATA, Ağustos ayı meclis toplantısını TOBB Orman Ürünleri Meclisi ile birlikte TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirdi

RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ, RTÜK İstanbul Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı için ihale düzenliyor. RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

İstanbul konservatuvar binası Haberi

İstanbul konservatuvar binası



Maçka'daki sefaret binası


Belediye binanın bir an evvel kendisine devrini Maarif Bakanlığı'ndan istedi


    Maçka'daki eski İtalyan sefaret binası Maarif Bakanlığı tarafından İstanbul Konservatuvar binası yapılmak üzere Belediye'ye devredilmesi evvelce kararlaştırılmıştı. Bu defa Belediye Başkanlığı Maarif Bakanlığı'na müracaat ederek eski sefaret binasının bir an evvel Belediye'ye devrine ait muamelenin tamamlanmasını rica etmiştir. 

    Maarif Bakanlığı binayı Belediye'ye vermeye karar verdiği zaman bina baştan başa tetkik edilip gezilmiştir. Binanın iç kısmı ve bölümleri henüz tamamlanmamıştır. Bu takdirde inşaatı tamamlamak için daha çok para sarf etmeye ihtiyaç vardır. Bina içinde aşağı yukarı seksen oda bulunabilecektir. O nispette salonları da...