11 / 05 / 2024

istanbul konut tipleri

istanbul konut tipleri

Reidin tarafından 2013 yılı için satışa çıkarılan konut tipindeki gayrimenkullerin nicel özellikleri incelenerek, , ilan hacmi açısından en çok hareketliliğin yaşandığı 7 şehir ve 30 büyükşehir için konutların özellikleri hakkında bir araştırma yapıldı.

Self İstanbul projesiyle 609 konut geliyor! Son etap teslimleri baharda! 

Self İstanbul'un son etabında teslimler 2024'ün bahar aylarında yapılacak. Peki projede hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Avangart İstanbul konut fiyatları 2017!

Avangart İstanbul konut fiyatları 2017 kapsamında daireler 417 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut ve dükkanlara yer verilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Maltepe Ritim İstanbul satılık konut!

Maltepe Ritim İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Toplamda 863 adet rezidans dairenin yer aldığı proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satılık konut!

Toplam 788 ticari ünitenin yer aldığı projede ödemelere göre 30 ay vade farksız taksitlendirilme sağlanıyor. İş GYO Inİstanbul Gala satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Concord İstanbul konut fiyatları!

Concord İstanbul konut fiyatları kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık konut!

Evora İstanbul Tuzla satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Kalyon satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul Kalyon satılık konut tipleri arasında 1+1'den müstakil villalara kadar farklı seçenekler yer alıyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Gala satılık konut!

Topkapı Inİstanbul Gala satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef ortaklığında inşa ediliyor.

Deniz İstanbul Kalyon Evleri satılık!

Deniz İstanbul Kalyon Evleri satılık konut tipleri arasında 1+1'den müstakil villalara kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satışları devma eden projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Bizim Evler 6 Ispartakule satılık konut!

Bizim Evler 6 Ispartakule satılık konut tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje 414 bin 210 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Ankara İncek Loft satılık konut!

Ankara İncek Loft satılık konut tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen projede daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

istanbul konut tipleri Haberi

istanbul konut tipleri

Gayrimenkul satışlarında, 2013'te satışa çıkarılan konutların özelliklerinin incelendiği araştırmada, İstanbul'da konutların daha küçük, daha pahalı ama daha yeni olduğu belirlendi, Ülke genelinde satışa fSlP çıkarılan konutların çoğunluğu 3 odalı olurken, en geniş oturma alanına sahip konutların ise Adana'da yer aldığı tespit edildi....