04 / 05 / 2024

istanbul lodos durumu

istanbul lodos durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, lodusun etkisini azaltmaya başlamasıyla birlikte kentteki hasar raporunu açıkladı. Rapora göre dalgalar 7 metreyi buldu ve 297 adet binanın çatısı uçtu.

Meteoroloji yayımladı! Yarın hava nasıl olacak? Yarın İstanbul'da yağmur var mı? İşte il il hava durumu!

Hava durumu yarın nasıl olacak? İşe ve okula gidecek vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunu araştırıyor. İşte detaylar!

Meteoroloji açıkladı! Yarın hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul'da 1 haftalık hava durumu!

Meteoroloji il il hava durumu bilgisini paylaştı. Önümüzdeki 4 günün hava durumu nasıl olacak? İşte hava durumuna dair detaylar!

Barajların son durumu nedir? Barajlarda aktif doluluk oranı ne demek? İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde kaç?

Baraj doluluk oranı artan sıcaklıklardan dolayı merakla araştırılıyor. İşte 17 Mayıs 2023 barajların son durumu nedir? İşte detaylar!

Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur var mı? İşte İstanbul'da 1 haftalık hava durumu! 22-25 Mart 2023 hava durumu!

Hava durumu pek çok kişinin araştırdığı konulardan biridir. Peki yarın hava nasıl olacak? İşte 22-25 Mart 2023 hava durumu!

İstanbul'da lodos nedeniyle 297 çatı uçtu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şiddetli lodos nedeniyle meydana gelen 297 çatı uçması, 229 ağaç devrilmesi olayına müdahale etti. Kentte rüzgarın hızı saatte 88 kilometreye çıktı.

Concord İstanbul'da son 80 daire için yüzde 10 indirim!

Concord istanbul'da ramazan ayına özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projesinin ilk etabında 622 rezidans yer alıyor.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Resim İstanbul'da fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde fiyatlar 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Resim istanbul 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.

İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

Konya'da şiddetli lodos çatıları uçurdu!

Şiddetli lodos Avşar Mahallesi'nde bulunan TOKİ ilk ve ortaokulu hizmet binasının çatısının çinko kaplamalarını yerinden söktü. Kaplamaların bir bölümü bahçeye savrulurken, belediye ekipleri okul bahçesine girişi önlemek için şerit çekti.

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın sağlık durumu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, bugün rahatsızlanan Bakan Lütfi Elvan'ın sağlık durumu ile ilgil Twitter'dan açıklama yaptı. İşte Bakanlık açıklaması ile Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın sağlık durumu...

Tarım arazilerinin imar durumu 2014!

Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu'nda tarım arazilerine ilişkin getirilen değişiklikler neticesinde tarım arazilerinin imar durumu nedir? İmar izni nasıl alınır? İşte Tarım arazilerinin imar durumu 2014...

İstanbul'da nerede denize girilebilir?

İstanbul Avrupa yakası plajları nerede? İstanbul Anadolu yakası plajları nerede? İstanbul plajları denize girilebilirlik durumu nasıl sorgulanır? İşte İstanbul'da nerede denize girilebileceğini gösteren İstanbul plajları 2014 listesi!..

istanbul lodos durumu Haberi

istanbul lodos durumu

İstanbul'u etkisi altına alan yağış ve lodos fırtınası etkisini kaybetmeye başladı. MGM’den alınan kuvvetli fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı üzerine İtfaiye, Zabıta, Yol Bakım ve Onarım, Park ve Bahçeler, Destek Hizmetleri, İSKİ, Beyaz Masa, Atık Yönetimi Müdürlüğü, Trafik Müdürlüğü, İGDAŞ, Şehir Hatları, İDO, BEDAŞ, AYEDAŞ ekipleri AKOM’da toplandı.


Dalgalar 7 metreyi buldu


Ekipler gelen ihbarlar doğrultusunda olaylara müdahale etti. İstanbul'a dört günde ortalama metrekareye 50 kilogram yağış düştü. Rüzgarın hızı ise saatte 88 kilometreye çıktı. Lodos fırtınasının etkisiyle özellikle sahil kesimlerinde deniz taşması nedeniyle yollarda göllenme meydana geldi. Dalga boyu yer yer 7 metreye ulaştığı, Zeytinburnu, Pendik, Kartal sahillerinde, Ahtapot, Kocayusuf, Hızır Güç (afet müdahale aracı) ile sulardan etkilenen vatandaşlar ve araçlar kurtarıldı. Çatı uçması, ağaç devrilmesi ve çeşitli parçaların rüzgârdan...