06 / 05 / 2024

istanbul lojistik

istanbul lojistik

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Başkanı Turgut Erkeskin, katıldığı bir etkinlikte lojistik sektörünün geleceğinden bahsederek, İstanbul' un dünyanın lojistik başkenti olacağını belirtti...

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbulut tarafından açıldı.

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 5 milyon sermaye bedeli ile açıldı.

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi açıldı!

GEA Arama Kurtarma Grubu tarafından olası İstanbul depremine hazırlık için kurulan Deprem Lojistik Merkezi açıldı.

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Doğan tarafından kuruldu.

İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi açıldı!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaklaşık 25 milyon avro yatırımla inşa edilen İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mican Yapı Petrol Otomotiv Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

MNS İstanbul Lojistik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MNS İstanbul Lojistik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arkas Lojistik, İstanbul Havalimanı'na neler taşıyacak?

Üçüncü Havalimanı ve TANAP gibi projelerin taşıyıcısı olan Arkas Lojistik, Türkiye merkezli yurtdışı işlere ağırlık verecek. Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez, "2018'i 250 milyon dolar ciroyla kapatırız. 2019'da da yüzde 10-15 büyürüz" diyor.

Safir Kaya Tuzu Madencilik İnşaat Lojistik Teknoloji Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Safir Kaya Tuzu Madencilik İnşaat Lojistik Teknoloji Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

istanbul lojistik Haberi

istanbul lojistik

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Başkanı Turgut Erkeskin, lojistik ve taşımacılık sektörünün dünya çapındaki en büyük kuruluşu olan Uluslararası Taşımacılık İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu'nun (FIATA) 2014 Dünya Kongresi'ni 13-18 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirileceğini belirterek, "Tabiri caizse İstanbul 2014'te dünyanın lojistik başkenti olacak" dedi.


Turgut Erkeskin, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, taşımacılık ve lojistik sektörü firmalarının 2013 yılını başarıyla tamamladığını ve 2014 için kendilerine yine büyük hedefler belirlediklerini ifade etti. 


Avrupa pazarındaki daralma ve Ortadoğu'daki çalkantılardan etkilenen sektörün yeni pazarlara açılma ve bu pazarlarda var olma çabasının devam edeceğini dile getiren Erkeskin, sektör şirketlerinin yurt içi ve yurt dışında artan filo, depo, altyapı ve bilgi teknolojileri yatırımlarının küresel lojistik pazarında Türk şirketlerinin şansını daha da artıracağını söyledi.


Genel anlamda ciro hedeflerini gerçekleştiren...