29 / 04 / 2024

İstanbul Maketi Mıpım Fuarında

İstanbul Maketi Mıpım Fuarında

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Fransa'nın Cannes şehrinde bu yıl 26'ncısı düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e bugüne kadar yapılmış en büyük “İstanbul Maketi” ile katılıyor.

Kanal İstanbul müsilaj sorununu çözecek mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul'un müsilaj sorununu çözüp çözemeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde çalışmalar Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde inceleme yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bazı çalışmaların devam ettiğine değinerek, "İnşallah hazirana kadar aşamalı bir şekilde tamamlanıp haziran ayında gerçek bir açılış yapılacak" dedi.

Eyüp Axis İstanbul ulaşım!

Ofis teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı projede ofisler 74 metrekareden başlıyor. Eyüp Axis İstanbul ulaşım Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Oryataş Oryapark İstanbul ulaşım!

3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına 3 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 526 adet daire yer alıyor. Oryataş Oryapark İstanbul ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım!

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım bilgisi kapsamında proje Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakika kadar uzaklıkta bulunyor. Ofis alanlarının 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirildiği projede yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Geta İstanbul İstanbul Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Geta İstanbul İstanbul Tasarım Anonim Şirketi, Celal Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Al Zambak Sokak'ta kuruldu.

Fikirtepe Müteahhitler Platformu güncel sorunları masaya yatırdı!

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm bölgesinde sorunların çözülmesi ve bölgedeki dönüşümün hızlanması için bir araya gelen Fikirtepe Müteahhitler Platformu, Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi.

Eyüp Kemerburgaz'da 3.7 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından İstanbul'un Eyüp ilçesi Kemerburgaz köyünde bulunan dubleks villa 3 milyon 750 bin TL'ye ihaleye çıkıyor.

Botanica İstanbul ulaşım!

Botanica İstanbul ulaşım bilgilerine proje Marmara Park AVM'nin karşısında yer alıyor.İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgilerine proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

MIPIM 2015 Fuarı'nda en çok dev İstanbul maketi dikkat çekti!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında... En muhteşem olay... En prestijli etkinlik... "100 metrekarelik Yaşayan İstanbul maketi." Bunu söyleyenler... "Ziyaretçiler."

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesi MIPIM'de tanıtıldı!

Cannes’te düzenlenen Uluslararası 26’ncı MIPIM Fuarı’na İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) hazırladığı 96 metrekarelik dev İstanbul maketi damga vurdu. Fuara çıkarma yapan Türk yatırımcılar, geliştirdikleri projeleri tanıtma imkanı buldu.

MIPIM 2015'in yıldızı Kanal İstanbul oldu!

Fransa’nın Cannes kentinde başlayan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda bu yıl ‘Türkiye’ geçidi yaşanıyor. İstanbul Çadırı ve içinde yer alan İstanbul maketi büyük ilgi toplarken, Kanal İstanbul projesi fuarın yıldızı oldu.

İstanbul Maketi Mıpım Fuarında Haberi

İstanbul Maketi Mıpım Fuarında

İstanbul Maketi, MIPIM'in bu yılki 'dijital devrim' olan konseptine uygun olarak tasarlandı.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, fuarın açıldığı 10 Mart 2015 Salı günü saat 10.00'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda hem MIPIM fuarı hem de 96 metrekarelik “Yaşayan İstanbul Maketi” hakkında bilgi verilecek.


MIPIM Fuarı’nda İTO’nun kurduğu 300 metrekare büyüklüğünde İstanbul Çadırı’nda gerçekleştirilecek.


Tarih  : 10 Mart 2015 Salı

Yer  : MIPIM Fuar Alanı, Palais des Festivals, Cannes, Fransa - İstanbul Çadırı

Saat  :...