03 / 05 / 2024

istanbul maltepe otopark yapımı

istanbul maltepe otopark yapımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise muhtelif ilçelerde bulunan zeminaltı otopark inşaatı yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işini ihaleye çıkardı.

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını duyurdu! İşte merak edilen kadro dağılımı…

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. İşte merak edilen kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İstanbul Maltepe'de 209 metrekarelik dubleks daire satılıyor! Ev almak isteyenler dikkat! 

Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Cevizli Mahallesi'nde yer alan 209 metrekarelik dubleks evi satıyor. İşte fiyatı ve tüm özellikleri...

TOKİ İstanbul Maltepe'de bulunan askeri alana sosyal konutlar yapacak

İstanbul Çekmeköy'de bulunan Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası'nın tamamen boşlatılarak Çınarköy Evleri projesi adı altında başlayan inşaat çalışmalarının ardından bir askeri kışlaya daha sosyal konut projesi yapılması kararı alındı. Proje TOKİ tarafından inşa edilecek.

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı. 

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

İstanbul Maltepe'de 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 21 milyon 428 bin 877 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

İstanbul'un otopark sorunu masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin “Sürdürülebilir Ulaşım Kongresi” kapsamında İstanbul'un otopark sorunu masaya yatırıldı.

İstanbul Maltepe'de tapu sevinci!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada Maltepe'deki 2 bine yakın hak sahibine tapularının dağıtılacağını müjdeledi.

İstanbul Havalimanı otoparkı Şubat sonuna kadar ücretsiz!

29 Ekim 2018 günü hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nın otoparkları Şubat ayı sonuna kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek.

istanbul maltepe otopark yapımı Haberi

istanbul maltepe otopark yapımı


Buna göre Beykoz, Beşiktaş, Kadıköy, Maltepe İlçelerinde intifa hakkı karşılığı beş adet zeminaltı otopark inşaatı yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi 6 grup halinde ihale edilecek.


Beykoz İlçesi, Kavacık Mahallesi, 1 parsel sayılı yerin yanında bulunan yaklaşık 2 bin metrekare alanda, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi, 4 parselde, Kadıköy İlçesi İçerenköy Mahallesi, G-30 Sokak ile G-31 Sokak kesişiminde, Kadıköy İlçesi İçerenköy Mahallesi, Huzur Hoca Caddesi ile Savaş Sokak arasında, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi ile Çıkmaz Sokak arasında intifa hakkı karşılığı beş adet...