05 / 05 / 2024

İstanbul Maratonu toplantı

İstanbul Maratonu toplantı

Başkan Topbaş, “Avrasya Maratonu’nu 34 yıl önce başlatanlara ve bugüne kadar taşıyanlara çok teşekkür ediyorum. New York, Sydney Maratonları gibi artık İstanbul Maratonu da bir gündem oluşturacak” dedi.

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

İstanbullular aman dikkat! Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu! Acil bakın!

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belli oldu. İşte detaylar...

Babacan Premium basın toplantısı 8 Mart'ta!

Türkiye’nin önde gelen markalarından Babacan Holding, İstanbul’un farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği yenilikçi projeleriyle pek çok iş ve yaşam alanına imza atıyor. Babacan Premium basın toplantısı 8 Mart 2016 Salı günü düzenlenecek.

Ağaoğlu Central Park İstanbul basın toplantısı yarın!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Bakırköy’de bulunan Central Park İstanbul projesinin detaylarını paylaşmak üzere 10 Şubat Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenliyor.

Tarihi Kentler Birliği 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa'da 2000 yılında kurulan ve 15. yılını kutlayan Tarihi Kentler Birliği (TKB), 2016 yılı ilk bölge toplantısını İstanbul Sarıyer'de yaptı. Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı...

Sarıyer Kalker Kumtaşı Ocağı projesinin ÇED toplantısı 28 Ocak'ta!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi'nde bulunan Kalker Kumtaşı Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 28 Ocak 2016 günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Eyüp Meta Kumtaşı Ocağı Kırma- Eleme Tesisi halk toplantısı 26 Ocak'ta!

Uğur Kartal tarafından İstanbul Eyüp'te Meta Kumtaşı Ocağı, Kırma- Eleme Tesisi ve Yıkama- Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapımı için 26 Ocak'ta saat 13:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Evim Yüksekdağ lansman toplantısı 21 Ocak'ta!

Evim Yüksekdağ lansman toplantısı 21 Ocak 2016 tarihinde RAFFLES İstanbul Zorlu Center'da gerçekleşecek.

Özyeğin Üniversitesi'nde kentsel tasarım ve kentleşme toplantısı!

Özyeğin Üniversitesi İstanbul Tasarım Enstitüsü , Harvard Üniversitesi Graduate School of Design Dekanı Prof. Mohsen Mostafavi’ yi düzenlenen yuvarlak masa toplantısı ile ağırladı...

ICSG 2. Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı!

4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı” nın 2. Yürütme Kurulu Toplantısı 9 Aralık 2015 tarihinde Botaş Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü’nde (BOTAŞ) gerçekleşti.

Beyoğlu Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre projesinin toplantısı 30 Aralık'ta!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi'nde yer alan Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre Projesi'nin ÇED toplantısı 30 Kasım 2015 günü yapılacak!

Haliçport projesinin toplantısı 30 Kasım'a alındı!

İstanbul Haliçport projesi hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 27 Kasım'da yapılacağı duyurulan halkın katılım toplantısı 30 Kasım 2015 Pazartesi gününe alındı...

Dağ Mühendislik basın toplantısı 25 Kasım'da!

Konya’nın en büyük inşaat yatırımcılarından Dağ Mühendislik, Emlak Konut ile birlikte projeler üretmek üzere İstanbul pazarına girdi. Dağ Mühendislik basın toplantısı 25 Kasım 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

İstanbul Maratonu toplantı Haberi

İstanbul Maratonu toplantı


Bu yıl 17 Kasım 2013’te 35.si düzenlenecek kıtalar arası “İstanbul Maratonu”nun tanıtım toplantısı Sepetçiler Kasrı'nda yapıldı. Tanıtım toplantısında maratonun startını veren Başkan Topbaş, “Avrasya Maratonu’nu 34 yıl önce başlatanlara ve bugüne kadar taşıyanlara çok teşekkür ediyorum. New York, Sydney Maratonları gibi artık İstanbul Maratonu da bir gündem oluşturacak” dedi.


Sarayburnu'nda bulunan Sepetçiler Kasrı'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Vodafone Türkiye Türkiye İcra Kurulu Başkan Vekili Gökhan Öğüt ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin ile çok sayıda davetli katıldı.


Tanıtım toplantısında konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’un üzerinde barındırdığı değerlerle adeta bir çeyiz sandığı özelliği taşındığına vurgu yaparak, “Artık ülkelerden ziyade şehirlerin ön plana çıkmaya çalıştığı bir dünyada yaşıyoruz. Bizler de İstanbul’u bu yarışta...