02 / 05 / 2024

İstanbul Marriott Hotel Şişli blue stars ödül gecesi

İstanbul Marriott Hotel Şişli blue stars ödül gecesi

Coldwell Banker Türkiye, 16 Nisan’da İstanbul Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirdiği “2014 Blue Stars” Gecesi’nde 27 kategoride ödül dağıttı. Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, birinci yaşını da kutladı...

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Marriot İstanbul'un acı günü! Nurperi Bölükbaş vefat etti!

Marriott Hotel Asia Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin Satış Pazarlama Direktörü Nurperi Bölükbaş vefat etti. 

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 26 Nisan'da!

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi bu yıl 26 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de yapılacak..

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

Oktay Öz: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir!

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

Konutta fiyatlar tekrar artacak!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşmalarından biri arasında gösterilen 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da 300’ü aşkın şirketin katılımı ile gerçekleştirildi. 

İnşaat sektöründe gelecek trendleri teknoloji belirleyecek!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması olarak görülen ve önem taşıyan 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirildi. 

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

6. İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor. Konferans Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek..

MÜSİAD Vizyoner’17 düzenlendi!

Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi bugün İstanbul Wow Hotel’de iş adamları, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da  katılımıyla gerçekleşti. 

İstanbul Marriott Hotel Şişli blue stars ödül gecesi Haberi

İstanbul Marriott Hotel Şişli blue stars ödül gecesi


Dünyanın bir numaralı gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker; “2014 Blue Stars” Gecesi’nde başarılı gayrimenkul profesyonellerini, birinci yılında 27 farklı kategoride ödüllendirdi.


Coldwell Banker Türkiye, 16 Nisan’da İstanbul Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirdiği “2014 Blue Stars” Gecesi’nde 27 kategoride ödül dağıttı. Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, birinci yaşını da kutladı.


Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Dr. Gökhan Taş gecede yaptığı konuşmasında bir yılda kat ettikleri yolu ve bundan sonraki hedeflerini anlattı. Taş, “2013’te çıktığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Başarımızda Coldwell Banker Türkiye’nin siz değerli Gayrimenkul Profesyonelleri’nin payı çok büyük. Bir yılda 9 ofisten 40 ofise çıkarak 4 katı büyüyerek, toplam 12 ildeki ofislerimizle hizmet veriyoruz. Bu yılın sonunda ofis sayımızı 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. Ödül alan ve gelecekte alacak...