02 / 05 / 2024

İstanbul Marriott West 

İstanbul Marriott West 

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Yedi Mavi'nin lansmanı 19 Temmuz'da!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda yükselecek Yedi Mavi Projesi’nin basın toplantısı 19 Temmuz'da Novotel İstanbul City West'de gerçekleşecek.

Yapısal Çelik Günü 17 Aralık'ta!

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından her yıl düzenlenen ‘Yapısal Çelik Günü’ etkinliği 17 Aralık 2015 Perşembe günü İstanbul Marriott Hotel’de gerçekleşecek.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Hüseyin Samut: Kentsel dönüşüm insan hayatına endeksli!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu desteğiyle İstanbul Marriott Otel Şişli’de “2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” düzenlendi. Hüseyin Samut İstanbul Kentsel Dönüşüm Kongresi’ni değerlendirdi.

2. Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat'ta yapılacak!

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, 25 Şubat'ta İstanbul Marriott Hotel Şişli'de yapılacak. Saat 09:30'da başlayacak olan kongrede kentsel dönüşüm her yönüyle konuşulacak.

15. Yapısal Çelik Günü 18 Aralık'ta!

Yapısal çelik sektörünün en büyük buluşması 18 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşiyor. İstanbul Marriott Hotel Asia’da düzenlenen 15. Yapısal Çelik Günü’ne 600’e yakın kişinin de katılması bekleniyor.

West Wall Marina'da teslimler hemen yapılıyor!

Yakuplu marinasında inşa ettiği West Wall Marina Villaları ile İstanbul'un Boğaz manzarası keyfini Beylikdüzü'ne taşıyan Durak Plus Gayrimenkul A.Ş'nin villalarına en büyük ilgi, geleneksel yapısını koruyan Türk ailelerinden geldi.

West Side İstanbul Beylikdüzü nerede?

West Side İstanbul Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 1,158 adet daireden meydana gelen West Side İstanbul'da teslimler 2015 yılı yazında gerçekleşecek.

West Wall Marina Villaları ne zaman teslim?

Batı Duvarı İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve de villa projesi olarak hayata geçirilen West Wall Marina Villaları ne zaman teslim edilecek?

West Wall Marina Villaları Beylikdüzü adres bilgileri!

İçerisinde toplam 64 adet müstakil villa bulunan West Wall Marina Villaları Beylikdüzü adres bilgileri şu şekilde: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul..

West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

İçerisinde; mağaza, ofis alanları ve konut alanları bulunan West Side İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede konut satışlarına devam ediliyor...

West Side İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

West Side İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şu şekilde: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul . Projede banka kredisi kullanılıyor...

West Wall Marina Villaları'ndan konut alanlara özel tekne üretilecek!

İstanbul'un tek marinalı villa projesini yapan Durak Plus Gayrimenkul ilginç bir kampanya başlattı. Şirket, talep edenlere tekne üretip indirimli satacak. West Wall Marina Villaları'nın yüzde 40'ı satıldı...

İstanbul Marriott West  Haberi

İstanbul Marriott West 

İlk 5 yıldızlı otelini 2008 yılında Sapanca'da açan NG Hotels, zincirin ikinci halkası olan NG Afyon Wellness & Convention'ı ise 2012 yılında hizmete sokmuştu. Ekonomist'te yer alan habere göre; Yatırımlarına devam eden grup, şu anda inşaatı süren İstanbul Marriott West projesiyle de kongre turizmine hitap etmeyi hedefliyor. Basın Ekspres yolunda yer alan İstanbul Marriott West'in kaba inşaatının tamamlandığını ve iç dekorasyona geçmek üzere olduklarını belirten NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını söylüyor. Ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade eden Gür, şunları ekliyor: "Döviz kurlarının artışı turizm sektörüne olumlu yansımış gibi görünse de maliyetler de ciddi ölçüde arttı. Buna rağmen otellerimiz oransal olarak...