26 / 08 / 2024

istanbul maslak gayrimenkul piyasası

istanbul maslak gayrimenkul piyasası

İstanbul'un Şişli ilçesinde yer alan Maslak mahallesinde emlak fiyatlarını etkileyen olumlu ve olumsuz faktörler açıklandı.

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak 6 adet dükkan ile 6 adet büro olmak üzere 12 adet gayrimenkulün satın alınacağını açıkladı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli iel Ahmed Mohammed Baharetha ve Imad Jamal Ahmed ortaklığında kuruldu.

Karayolları, İstanbul'da gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tuzla Aydınlı Mahallesi Hudutları Dahilinde Bulunan 3 bin metrekare yüzölçümlü 888 parsel sayılı taşınmazın içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğüne ait 2 bin 875 metrekarelik hissenin satışını gerçekleştirecek.

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Unç tarafından kuruldu.

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayşe Karadağ Erdoğan ve Ramin İsmaili ortaklığında kuruldu.

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

istanbul maslak gayrimenkul piyasası Haberi

istanbul maslak gayrimenkul piyasası

1980'lerde ilçe sınırları içindeki tüm yerleşim yerleri kentsel alana katılan Şişli ilçesinden İstanbul'un her iki yakasını da birbirine bağlayan köprüler geçiyor. Boğaziçi Köprüsü'nden Beşiktaş ilçesine çıkan O-1 Otoyolu, Mecidiyeköy'ü bir viyadükle geçtikten sonra Kağıthane ilçesine giriyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden gelen 0-2 otoyolu Sarıyer ve Beşiktaş ilçeleri sınırları içinden geçtikten sonra Şişli ilçesi sınırlarına giriyor. 


Şişli ilçesi hızla değişim içindeki 21. yüzyıl İstanbul'unun hatta Türkiye ekonomisinin iş ve finans merkezi olma durumunda. 


Şişli-Mecidiyeköy-Esentepe, Levent-Maslak aksanında uzanan Büyükdere Caddesi üzerinde ve çevresindeki bölge Türk finans sektörünün kalbi durumuna geldi.



2. derece deprem kuşağı içinde yer alan Şişli, genel olarak sağlam zemin olarak nitelendirilen Trakya formasyonunun Küçükköy Kumtaşı grubunun içinde kalıyor. 


Şişli'de gayrimenkulun değerine etki eden özet faktörler ise; 


Olumlu faktörler:


- Konumu

- Ulaşım rahatlığı

- Bölgenin yüksek...