07 / 05 / 2024

İstanbul Merkez Park

İstanbul Merkez Park

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ''Avcılar'da Küçükçekmece Gölü'nün kenarındaki 1156 hektarlık alanı İstanbul Merkez Park yapmak istiyoruz. Bu bizim vizyon projemiz. İstanbul’da bunun gibi ikinci bir alan daha yok.''dedi.

Mustafa Bozbey: Balat’a merkez park projesi uygulayacağız!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

Handan Toprak: Avcılara Merkez Park inşa edeceğiz!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ''Avcılar'da Küçükçekmece Gölü'nün kenarındaki 1156 hektarlık alanı İstanbul Merkez Park yapmak istiyoruz. Bu bizim vizyon projemiz. İstanbul’da bunun gibi ikinci bir alan daha yok.''dedi.

Adana Merkez Park'ta çevreye verilen zarar şikayet edildi!

Adana'dan bir şikâyet aldım. Bu kez sağlıklı yaşam için yürüyen bir okurumuzdan. Okurumuz düzenli olarak Merkez Park'a gelerek her gün yürüdüğünü söylüyor.

Başakşehir Yeni Merkez Park Mavera!

Başakşehir Yeni Merkez Park Mavera projesinde yer alan dairelerin alanları 136 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Projedeki kredisi onaylanmamış 35 daire yarın satışa çıkıyor.

İstanbul Vizyon Park'ta sıfır peşinat hemen teslim!

Altın ve mücevher sanayisini bir çatı altında toplayan Kuyumcukent'in kurduğu Kuyaş'ın hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde, ofis ve atölyeler satışa çıktı. Sıfır peşinat, sıfır faiz, 60 ay vade ile hemen teslim imkânı...

İstanbul Vizyon Park’ta son fırsat!

İstanbul Vizyon Park projesinde, kalan sınırlı sayıdaki ofis ve atölyeler satışa çıktı. 0 peşinat, 0 faiz ve 60 ay vade gibi kaçırılmayacak bir fırsat sunan projede, peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim avantajı yer alıyor

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Ilja Helmar Standke tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Şubat tarihinde Beşiktaş, Levent Mahallesi, Tekirler Sokak'ta kuruldu.

Parsons Transportation Group Inc Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Parsons Transportation Group Inc Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi, Thomas Anthony Boyle, Alper Özmert tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu.

İstanbul Şehir Parkı‘na kavuşuyor!

İstanbul Şehir Parkı'na kavuşuyor... Parkın ilk bölümü mart başında açılacak. Oyun alanlarından spor sahalarına her şeyin eksiksiz düşünüldüğü yemyeşil parka Survivor yarışmasındaki Macera Kulesi bile yapılıyor...

'Teknosa ile Mutfak Günleri' etkinliği Maltepe Park'ta gerçekleştirildi!

Teknosa' dan yapılan açıklamaya göre, “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında ünlü Beslenme Uzmanı Ender Saraç’ ın katılımıyla yapıldı...

Prestij Park Beylikdüzü ödeme!

Prestij Park Beylikdüzü ödeme planına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Prestij Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri mevcut...

İstanbul Prestij Park 'ta fiyatlar 189 bin liradan başlıyor!

İstanbul Prestij Park 'ta fiyatlar 189 bin TL 'den başlıyor başlıyor. 350 bin metrekare inşaat alanına sahip proje kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut.

İstanbul Prestij Park projesi banka kredisine uygun!

BakYapı İstanbul Prestij Park projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 1+1 dairelerin satış fiyatı 139 bin ila 149 bin lira arasında, 2+1 dairelerin fiyatı 169 bin lira, 3+1 dairelerin fiyatı ise 199 bin lira ile 279 bin lira arasında değişiyor...

İstanbul Merkez Park Haberi

İstanbul Merkez Park

Park, doğal ve tarihi bin 156 hektarlık SİT alanı üzerine koruma amaçlı imar planıyla yapılacak. İstanbul’daki tek kadın belediye başkanı olan CHP’li Handan Toprak Benli, Aydınlık’a konuştu ve 2014 Yerel Seçimlerinden bu yana yönettiği Avcılar’daki büyük değişimi de aktardı.


Her gün saat 16.00’dan sonra vatandaşla yüz yüze görüşüyorsunuz. Vatandaştan en çok hangi konuda şikayet ve talepler geliyor?


İlk göreve geldiğimizde temizlik bir şikayet konusuydu. Şimdi bir teşekkür konusu oldu. Şimdi artık, elektronik atıkları nereye bırakacağını soruyor. Biz de atık kutusu getirdik. Bir Avrupalı gibi Avcılar halfa da artık bu tür ” taleplerle geliyor. Yani istek ve şikayetlerin niteliği değişiyor. Ben de bu görüşmelerden çok faydalanıyorum.


AVRUPALI İLÇE


Avrupa vurgusu yaptınız. ‘Avrupalı üçe’ hedefiniz için yapacaklarınız var mı?


Avcılar halfa yaşam biçimiyle zaten bunu istediğini...