15 / 05 / 2024

istanbul miele center

istanbul miele center

Ev aletleri ve ankastre markası Miele Center İstanbul Ataşehir'de açıldı...

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye’deki iş potansiyelini görerek yeni yatırımlara yönelmek istediklerini belirten, JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Köseoğlu: “Marriott International Türkiye'de de büyümeyi ve daha fazla otel açmayı öngörüyor" dedi...

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

Legoland Discovery Center Forum İstanbul'da açılıyor!

Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND Discovery Center'ı, 2015 yazında Forum İstanbul'da ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak.

Raffles İstanbul Zorlu Center 4 ayda 3 ödül aldı!

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

Grohe, Live Center İstanbul'u 6 Ocak'ta tanıtıyor!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan Grohe yeni yatırımı olan "Live! Center İstanbul"u müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sunuyor. Grohe basın toplantısı 6 Ocak'ta yapılacak.

İstanbul'un yeni gözdesi Özdilek Center oldu!

Özdilek'in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent'ten oluşan karma projesi ' Özdilek Center ', geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın organizasyonu ile tanıtıldı

İstanbul’un yeni gözdesi Özdilek Center açıldı!

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, basın organizasyonu ile tanıtıldı.

Özdilek Center Özdilek Park İstanbul AVM!

Şişli’ye 5 dakika ve Taksim’e 10 dakika mesafede inşa edilen Özdilek Center Özdilek Park İstanbul AVM 316 bin 895 metrekare toplam alan üzerinde yaşama geçiriliyor. Projenin içerisinde Wyndham Otel mevcut..

Özdilek Center İstanbul 11 Eylül'de açılıyor!

İstanbul iş dünyasının kalbi Levent' te iş, alışveriş, yaşam ve eğlenceyi bir arada sunan karma proje Özdilek Center İstanbul, 11 Eylül Perşembe günü kapılarını açıyor...

istanbul miele center Haberi

istanbul miele center
Alman teknolojisini solo, ankastre ev aletleri ve endüstriyel cihazlardan oluşan geniş ürün yelpazesiyle birleştiren Miele, yeni showroomu Miele Center'ı, İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de hizmete...