14 / 05 / 2024

İstanbul Modern Müteahhitlik iletişim

İstanbul Modern Müteahhitlik iletişim

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

Müteahhitlik belgesi için gerekli evraklar İstanbul!

Her müteahhitin bir inşaatın yapımını üstlenebilmesi için müteahhitlik yetki belgesi alması gerekiyor. Peki müteahhitlik belgesi nasıl alınıyor? İşte müteahhitlik belgesi için gerekli evraklar İstanbul...

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Referans Kartal Panorada için müteahhitlik sözleşmesi imzalandı!

Kiler GYO, İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde gerçekleştirilecek olan Referans Kartal Panorada Projesi için Biskon Yapı A.Ş. ile müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul müteahhitlik sektörünün pik noktası olacak!

Türkiye ve dünya için artık en büyük projenin Kanal İstanbul olduğunu belirten Ulaştırma Bakanı Arslan, "Kanal İstanbul müteahhitlik sektörünün Türk mühendislik sektörünün pik noktası, en üst seviyesi olacak. İnşallah sıra ona geliyor." dedi.

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Taşlı ve İdil Özbek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, Tomtom Kaptan Sokak'ta kuruldu.

Durak Müteahhitlik Mühendislik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durak Müteahhitlik Mühendislik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Durak tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu.

Yurtdışı müteahhitlik sektör payı düştü!

Yurtdışı müteahhitlik sektörü Rusya, Irak ve Libya'da sıkıntı yaşıyor. Sektör pazar payının yüzde 35'ini oluşturan bu 3 ülkedeki 10 milyar doları aşan projelerin Irak ve Libya ayağı durdu.

Müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu?

Yapı ruhsatı alması gereken bütün yapıların bir müteahhit sorumluluğunda yapılması gerekiyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu? İşte, müteahhitlik belgesi alabilmek için gerekenler...

Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar!

Yapı ruhsatına tâbi bütün yapıların bir yapı müteahhidinin sorumluluğu altında inşa edilmesi için her müteahhitin, müteahhit yetki belgesi alması gerekiyor. Peki, Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar neler?

Müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Müteahhit veya Yüklenici veya Üstlenici sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere deniyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Güney Amerika'da müteahhitlik fırsatları kovalanmalı!

Engineering News Record dergisi tarafından her yıl yapılan dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması sıralamasına Türkiye'den 42 firma girdi...

İstanbul Modern Müteahhitlik iletişim Haberi

İstanbul Modern Müteahhitlik iletişim

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-MÜTEAHHİTLİK VE İNŞAAT a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...