04 / 05 / 2024

istanbul Modern taksi durakları

istanbul Modern taksi durakları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın ( İTEO ) başlattığı proje kapsamında tasarlanan birbirinden ilginç görünümlü modern taş duraklar kentin belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı...

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL? Taksi zammında son dakika!

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL oldu? Taksi zammında son dakika... Hemen bakın...

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.

Kabul edildi! İstanbul'a 2 bin 125 yeni taksi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul genelinde çalışan ihtiyaç fazlası 1803 minibüs ve 322 taksi dolmuşun, taksiye dönüştürülmesi kabul edildi.

İstanbul'da 2.4 milyon TL'ye icradan satılık taksi plakası! 

İstanbul'da 34 TFC 73 numaralı ticari taksi plakası 2 milyon 386 bin TL'ye icradan satılıyor...

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Engin Can Karadeli tarafından kuruldu.

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

İstanbul Modern'i mimar Renzo Piano yapacak!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Serfinaz Ergün bugünkü köşesinde ''İstanbul Modern'in mimarı Renzo Piano'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Serfinaz Ergün'ün yazısı...

İstanbul Modern'in geçici mekanı 23 Mayıs'ta açılacak!

Karaköy'deki 4 numaralı Antrepo'da faaliyetlerini sürdüren müzenin açılışı, heykeltraş Anthony Cragg'in "İnsan Doğası" isimli sergisiyle yapılacak.

İstanbul Modern'de taşınma başladı!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, geçici olarak faaliyet göstereceği Beyoğlu'ndaki eski Union Francaise binasına taşınıyor. 

İstanbul Modern taşınıyor!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern taşınıyor. İstanbul Modern'in yeni binası yapılana kadar tüm faaliyetlerini sürdüreceği geçici mekan belirlendi...

İşte yeni İstanbul Modern!

Renzo Piano tarafından tasarlanacağı konuşulan yeni İstanbul Modern projesiyle ilgili görseller Instagram’da yayımlandı..

istanbul Modern taksi durakları Haberi

istanbul Modern taksi durakları

Büyükşehir Belediyesi ve İTEO modern taksi durakları için harekete geçti. Başlatılan çalışmayla, taksicilerin ihtiyaçlarına ve şehrin dokusuna uygun tasarlanan durakların ilki, Etiler Ulus Mahallesi'nde kuruldu. 

Taksicilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek konforda olan durakların, "taksi dolmuş", "tarihi köşk", "vapur iskelesi" tarzındaki tasarımlarıyla ilgi odağı olması bekleniyor. 

Her ay üretilecek 30 durak, modeline göre İstanbul'daki ilçelerin dokusuna uygun olarak farklı bölgelere yerleştirilecek. Durakların üretimi, şehirdeki tüm durakların dönüşümü gerçekleşene kadar devam edecek. 

"Taksiciler eskisinden daha iyi hizmet verecek" 1. Ulus Taksi Durağı'nın yenilenmesi çalışmalarını yerinde izleyen İTEO Başkanı Yahya Uğur, daha sonra gazetecilere açıklama yaptı. 

Sürecin, 2 yıl önce yaptıkları toplantıda Başbakan Erdoğan'ın "Taş duraklan istiyorum" talimatıyla başladığını belirten Uğur, "Şimdi biz de Başbakanımızın istediği, gerçekten şehir mobilyası şeklindeki duraklarımızda onu çay içmeye davet ediyoruz" dedi. 

Başbakan...