30 / 04 / 2024

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.



Dijital taksi çağırma uygulaması BiTaksi, yeni bir hizmeti hayata geçirdi. Kalabalık aileler için ‘Büyük Taksi’ dönemini başlatan şirket, kullanıcılarına üç farklı araç modeli ile hizmet sunuyor.

BiTaksi’den yapılan yazılı açıklamada, 8 yolcu kapasitesine sahip büyük taksilerin, kalabalık aileler ve arkadaş gruplarına şehir içinde konforlu yolculuk imkanı sağlayacağı bildirildi. Yeni araçların özel gereksinimli bireylerin kullanımına uygun olarak tasarlandığı ve böylece kent yaşamında engellerin kaldırılmasına imkan tanıyacağı belirtildi.

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da Büyük Taksi dönemi başladı!

BiTaksi, bu yıl 10. yılını kutluyor. 10.yılında ‘Büyük Taksi’ hizmetini devreye alan şirket, kullanıcılarına sarı, siyah ve turkuaz taksi olmak üzere üç farklı araç tipinde hizmet sunuyor. ‘Büyük Taksi’ seçeneği ile ise arkadaş grupları ve kalabalık aileler için rahat yolculuk yapma imkanı sağlanmış olacağı belirtildi.

BiTaksi uygulaması üzerinden gerçekleştirilen yolculuklara ilişkin ödemelerin nakit ve kartlı olarak yapılabileceği belirtirken, kullanıcıların BiTaksi’nin geniş sürücü ağı sayesinde taksiye kolayca erişebileceği kaydedildi.


Geri Dön