16 / 05 / 2024

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.



MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ

BiTaksi CEO’su Kaan Sancaklı, kuruluşlarından bugüne kadar milyonlarca kullanıcıya şehir içi ulaşımda yenilikçi çözümleri, kullanıcı dostu bir arayüzle sağladıklarının altını çizerek müşteri memnuniyetinin önemine değindi. Sancaklı, müşteri memnuniyetine odaklanarak kendilerini geliştirmeye ve hizmetlerine yeni seçenekler eklemeye devam ettiklerini kaydederek büyük taksilerin İstanbul’da, başta özel gereksinimleri olan kullanıcılar olmak üzere önemli bir ihtiyaca yanıt vereceğini ifade etti.

ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

Yazılı açıklamada, yeni hizmete sunulan büyük taksilerin aynı zamanda özel gereksinimli bireylerin araca kolayca binebilmesi için rampalara da sahip olduğu belirtildi. Böylece büyük taksilerin, özel gereksinimli bireylerin şehir içi hareket imkanını artırarak kent yaşamında engellerin kaldırılmasına yardımcı olacağı belirtildi.

BiTaksi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ‘Elektronik Ulaşım Yönetim Lisansı’ alan ilk şirketlerden birisi. Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde geçen yıl ekim ayında alınan kararla birlikte ihtiyaç fazlası bin 803 minibüs ile 322 dolmuşun taksiye dönüştürülme sürecinin başladığı hatırlatılırken, BiTaksi sürücülerinin de İBB’ye ait Ulaşım Akademisi’nde 15 günden uzun süreyle ı güvenli sürüş tekniği ve navigasyon okuma, İngilizce, iş sağlığı güvenliği, ilk yardım ve işaret dili gibi eğitimler aldığı kaydedildi.


Geri Dön